Ce a răspuns Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei, când i s-a spus că nu vorbește românește. Replica englezoaicei în română

0 159

Naomi Hedman l-a cucerit pe Florin Ristei din prima cu frumusețea și talentul ei, iar cei doi au legat o frumoasă relație de iubire. După etapa de Bootcamp, când Naomi a părăsit X Factor, cântăreții au dat contur unei povești de dragoste în care ambii sunt împliniți, iar de curând s-au logodit.

Relația lor a evoluat mult, iar Naomi a ajuns încă de la început să-i cunoască familia lui Florin Ristei, ba mai mult să stea la masă cu mama acestuia. Tânăra a fost încântată să o cunoască pe femeia care i-a dat viață artistului și s-a declarat mulțumită de mâncarea pe care aceasta o gătește. Acesteia îi place foarte mult mâncarea românească și este încântată de cluburile și plajele din țară.

Naomi a vorbit la sfârșitul anului trecut despre procesul ei de învățare a limbii române și a dezvăluit că sunt multe cuvinte care o pun în dificultate, iar de curând se pare că acesta a fost obiectul unui reproș din partea unui fan nemulțumit.

 

Naomi a fost de curând în emisiunea de la Neatza cu Răzvan și Dani, acolo unde, pe weekend, Florin Ristei este parte din echipă și prezintă subiectele și invitații zilei. Imagini din timpul emisiunii au fost postate pe story, acolo unde Naomi vorbea în limba engleză.

Un fan nemulțumit i-a scris acesteia un mesaj care a deranjat-o: „Încă nu vorbești Românește…”.

Logodnica lui Florin Ristei s-a înfuriat pe reproșul fanilui și i-a răspuns pe story: „For all the people always asking me if I speak romanian yet. Vezi-ți de treaba ta! Is that good enough for you?” (n.r Pentru toate persoanele care mă întreabă mereu dacă nu vorbesc română încă. Vezi-ți de treaba ta! Este suficient de bun pentru tine?), a scris Naomi Hedman.

 

Juratul de la X Factor și fosta concurentă din echipa Deliei s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii. Deși chimia dintre ei era una extrem de puternică, deci doi au așteptat momentul potrivit pentru a se apropia unul de celălalt.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.

La scurt timp după ce și-a cunoscut marea dragoste, Florin Ristei a decis să o prezinte pe Naomi Hedman mamei lui, care a fost extrem de încântată să o cunoască: ”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut.”, a mai adăugat el.

Chiar dacă relația lor a luat prin surprindere pe toată lumea și a provocat un val de reacții, artistul a dezvăluit că nu pune preț pe ceea ce spun ceilalți.

Bruneta cochetează cu modelling-ul și a lucrat într-un club de noapte ca hostess. În România și-a împlinit cel mai mare vis și anume muzica. Aceasta are câteva piese deja lansate însă acest aspect nu i-a stins intensitatea emoțiilor în fața juriului X Factor.

Recomandari