The news is by your side.

Ce a declarat Simona Halep după victoria cu Kristyna Pliskova

0 2

Simona Halep a declarat, după debutul cu victorie la Indian Wells, că se aştepta la un meci dificil cu jucătoarea cehă Kristyna Pliskova, dar a fost pregătită să dea totul pe teren şi să lupte pentru a obţine victoria, scrie News.ro.

Încurajată de mulți fani români, printre care Nadia Comăneci, Simona Halep a făcut spectacol la debut și s-a calificat în turul al treilea, însă Kristyna Pliskova i-a pus unele probleme. Nr. 1 mondial mărturisește că statutul de lider îi dă emoții, dar spune că fanii – numeroși – pe care îi are în Statele Unite sunt cei care o fac să încerce să dea „tot ce are mai bun” și să o motiveze în perseverență.

Acest turneu este unul special pentru mine, pentru că l-am câştigat în 2015 şi am amintiri frumoase. De atunci, de fiecare dată când am jucat aici, am jucat bine. Azi, nu a fost un meci uşor cu Kristyna. Ea loveşte foarte puternic la seviciu şi a fost un pic dificil, dar sunt fericită că am putut câştiga primul meci aici şi am şansa de a juca din nou pe acest teren frumos. Eu trebuie să muncesc la fiecare meci – şi acesta a fost unul dificil -, dar mă aşteptam la asta şi am fost pregătită să joc, să muncesc şi să lupt. Am vrut doar să rămân agresivă, chiar şi atunci când ea lovea puternic şi am fost un pic împinsă în spate şi nevoită să mă apăr. Am făcut bine şi a fost o zi frumoasă. De fiecare dată când joc ca numărul 1 mondial sunt emoționată. E un vis devenit realitate şi nu pot fi mai fericită. Vă mulţumesc pentru că mă susţineţi de fiecare dată şi încerc să dau întotdeauna tot ce am mai bun pentru voi”, a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva cehă Kristyna Pliskova, locul 77 WTA, calificându-se în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Acesta a fost primul meci al jucătoarei române la Indian Wells, ea fiind direct acceptată în manşa a doua.

În faza următoare, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea meciului dintre sportiva Dominika Cibulkova din Slovacia, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 30, şi jucătoarea americană Caroline Dolehide, locul 165 WTA, beneficiară a unui wild card. Sunt însă surprize mari în partea de tablou în care joacă Simona Halep.

Simona Halep a câştigat ediţia din 2015 a turneului de la Indian Wells, iar anul trecut a fost eliminată în turul al treilea de jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, cu scorul de 6-3, 6-3.

Loading...