Cătălin Botezatu, dezvăluiri dureroase după ce a fost operat de cancer: ”Sunt tăiat de sus până jos. Am găuri în corp”

Cătălin Botezatu a trecut prin momente cumplite după ce a fost diagnosticat cu cancer și a fost la un pas de moarte. Celebrul creator de modă a povestit cum a decurs chimioterapia, dar și faptul că mușchii săi nu au rezistat și au cauzat o hemoragie puternică.

Cătălin Botezatu a fost la un pas să moară, de mai multe ori

Creatorul de modă și-a văzut moartea cu ochii după ce a fost diagnosticat cu cancer. Se întâmpla la mijlocul acestui an și imediat problemele lui Cătălin Botezatu au început. Bărbatul a suferit mai multe intervenții chirurgicale, iar cea mai recentă dintre ele a avut loc cu o lună în urmă. Celebrul designer a mărturisit că tratamentul l-a care a fost supus a decurs bine, dar din păcate, mușchii organismului nu au rezistat foarte bine, motiv care a dus la o hemoragie puternică.

„Am făcut un fel de chimioterapie foarte puternică. Organismul meu a rezistat la această procedură (chimioterapie), în schimb mușchii mei nu au rezistat. Am avut patru operații. Unul dintre mușchi s-a rupt și am avut hemoragie. Am pierdut extrem de repede doi litri de sânge. Medicii au crezut că voi muri din cauza hemoragiei. Sunt tăiat de sus până jos. Am găuri în corp de la drene”, a spus designerul într-un interviu pentru spynews.ro.

Tratamentul pe care și-l administrează designerul îl mai ține în viață 10 ani

Ultima intervenție chirurgicală pe care a suferit-o Cătălin Botezatu a avut loc în urmă cu o lună și s-a făcut pe viu. Designerul a povestit unul dintre episoadele halucinante prin care a trecut și a mărturisit că nu a dormit și nu a băut apă timp de 7 zile din cauza calmantelor. „Nu am dormit șapte nopți. Nu am băut apă șapte zile. Am avut halucinații de la calmante”, și-a amintit creatorul de modă. Un alt episod în care nu a știut ce se întâmplă cu el ar fi ziua în care a vorbit numai în limba franceză.

Cătălin Botezatu a reușit să depășească momentele cumplite prin care a trecut și urmează un trament dur care are menirea de a-l ține în viață încă 10 ani. Vizibil trist și nemulțumit de această veste creatorul de modă își dorește cu ardoare să trăiască. „Îmi doresc să trăiesc”, a spus creatorul.

Te-ar mai putea interesa și:

  • Klaus Iohannis a recunoscut! Anunțul serii privind casele sale! Cum se apără de atacul Vioricăi Dăncilă
  • Sărbătoare mare mâine și lăsata secului! Mulți români își serbează ziua de nume!
  • Făcea curat în fabrică atunci când a văzut în magazie un televizor vechi de 30 de ani și i s-a părut că e ceva ascuns în el. Când l-a desfăcut s-a dus la director și… Uite ce a găsit în el
  • Rocsana Marcu, imagini fără rușine pe Instagram! Pozează în costume de baie minuscule și în lenjerie intimă sexy! FOTO
  • Declarație șoc a lui Klaus Iohannis. O dinamitează pe Viorica Dăncilă!
  • Scade vârsta de pensionare! A fost promulgată legea. Care sunt condițiile
  • Umilință cruntă pentru Simona Halep! Ce au decis giganții de la Nike
  • Nu le-au încăput banii în valize! 3 români au luat la pariuri 270.000 de euro din biletele puse pentru distracție!
Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More