Carnagiu în Italia, o întreagă familie de români, spulberată. Maya a murit pe loc, avea doar 3 anișori, mama ei e în comă. Imagini teribile

0 19

Tragedie românească în Italia.

Totul s-a petrecut ieri după-amiază, 1 octombrie, în jurul orei 15:00, pe autostrada Brescia – Piacenza A21, la Ponzano di Leno. Aici, o fetiță de numai 3 anișori a murit pe loc într-un accident cumplit.

Jurnaliștii de la ,,Il Giorno” precizează că în mașină se afla o familie de români, o fetiță alături de părinții săi. Se pare că mașina ar fi ieșit de pe banda de mers, pentru ca apoi să se înfigă sub un camion care staționa regulamentar într-o zonă de serviciu.

Martorii au sunat imediat la numerele 112 și 118, trei ambulanțe sosind imediat la fața locului. Autovehicului era condus de tatăl fetiței, din păcate în urma impactului foarte puternic, cea mică a murit pe loc.

Mama sa a fost transportată cu elicopterul care a aterizat pe autostrada închisă temporar de ofițerii de poliție din Montichiari, la Spitalul Civil din Brescia, fiind grav rănită, pe când tatăl a suferit răni mult mai ușoare.

Familia de români era rezidentă la Imperia, în regiunea Liguria, Italia, potrivit observator.tv. Poliția încă încearcă să își dea seama cum s-a petrecut totul și cum a pierdut bărbatul controlul mașinii.

loading…
Recomandari