Carmen Avram, despre PSD: „Au luptat ca Ana lui Manole. Prin foc, prin mii de baionete, erau furtuni şi ninsori”

0 44

Carmen Avram, jurnalista Antenei 3 care a aterizat pe locul doi în lista PSD pentru europarlamentare, a explicat miercuri, într-un interviu acordat DC News, ce a determinat-o să se alăture partidului condus de Liviu Dragnea.

„Momentul în care am zis ‘da, vreau să fac asta’, a fost după ce i-am urmărit pe colegii mei pesedişti, vreme de doi ani şi ceva, cum se luptă. Erau ca în poezii, prin foc, prin mii de baionete, urcam acum sus…

Lupta asta îngrozitoare a lor, erau ca Ana lui Manole, erau furtuni, şi ninsori şi vânt şi ei se duceau înainte, voiau să facă ceva. Erau fericiţi că ajunseseră acolo, doreau să facă ceva. Şi din faţă erau ăia ca la Hollywood, cu ventilatoare, să îi oprească din a avansa.

Şi după doi ani a fost acest discurs al doamnei premier Viorica Dăncilă, din Parlamentul European, în care a vorbit aşa cum vorbesc eu uneori în mintea mea, când mă revolt la televizor.

Am auzit-o pe femeia asta având cuvintele mele în gură şi vorbind despre România. Spunând în esenţă, ‘Nu aveţi voie să faceţi asta ţării mele, pentru ca ţara mea nu este aşa cum vă este descrisă vouă aici şi ţara mea are aceleaşi drepturi ca fiecare dintre voi, noi nu suntem ruda săracă de la o masă’. Ăla a fost un moment în care am zis aş vrea”, a declarat Carmen Avram, citată de aktual24.ro.

Recomandari