Cariera muzicală a preotului Pomohaci, ÎN PERICOL: Fug primarii de el ca dracu’ de tămâie

0 24

Cariera muzicală a preotului Pomohaci are de suferit în urma scandalului sexual cu minori în care a fost implicat.

După toate acuzațiile care îi sunt aduse preotului primarii localităților nu mai vor să audă de Pomohaci, mai ales atunci când vine vorba de eveniment festive ale comunelor sau alt gen de spectacole.

Dacă înainte Pomohaci era bombardat cu oferte și pleca cu sume importante de bani de evenimente, situația nu mai este valabilă.

Primarul orașului Târgu Neamț, Daniel Harpa susține că în nici un caz nu l-ar mai invita pe preot să mai cânte la Zilele orașului de anul acesta, deși Pomohaci a susținut anul trecut un concert de colinde în ajunul sărbătorile de Crăciun, potrivit Adevărul.

„Am auzit că el şi-a exprimat dorinţa, dar este exclus să-l invităm la Zilele oraşului. La concertul de colinde de anul trecut, organizat de directorul Casei Culturii, nu am fost prezent pentru că am fost deranjat de faptul că nu s-a respectat contractul. Trebuiau să vină trei artişti, şi a venit doar el cu ansamblul lui“, a declarat edilul.

Nici primarul din comuna Bozieni, din județul Neamț nu mai vrea să-l invite la festivități.

„Nu l-aş aduce pentru că e prea scump, am auzit că vrea vreo 2000 de euro. În plus, pe la noi la Bozieni se ascultă muzică moldovenească. Şi chiar dacă nu era , sau , tot nu l-aş chema aici pentru că suntem o comună săracă, noi lucrăm cu artişti de mâna a treia. Am auzit că un coleg primar bâjbâia zilele trecute să-l invite, dar s-a răzgândit, să nu-l bată lumea cu pietre. Eu vă spun: nu mai pupă Pomohaci de-acuma zilele comunelor, fug primarii ca dracu’ de tămâie de el“, a declarat primarul Doinel Grumezescu.

Recomandari