Canotorii, ironii pentru ministrul Sportului: „Uitaţi-vă la mine, mănânc eu de 25 de lei pe zi?”

307

Canotorii români medialiați la Europene au ironizat-o pe Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului”, care a declarat că sportivii „au nevoie de dietă”, potrivit stiri.tvr.ro. Ministrul a făcut această declarație neinspirată după ce i s-a spus că diurna unui sportiv este de 25 de lei.

Suntem foarte mândri de echipa noastră, de staff-ul nostru, chiar dacă întâmpinăm ghionturi”, a spus canotorul Vlad Aicoboaie.

„Doar la noi se poate întâmpla aşa ceva, uitaţi-vă la mine, mănânc eu de 25 de lei pe zi?”, a completat Constantin Adam.

Nici gafa secretarului de stat Cosmin Butuza nu a rămas netaxată de canotori. „Așteptăm tricoaiele promise, cu Centenarul”, a glumit Cosmin Macovei.

Și preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a afirmat, luni, la întoarcerea lotului României de la Campionatele Europene de la Glasgow că sportivilor nu le este recomandată dieta, aşa cum preciza ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, şi că suma de 25 de lei pentru diurnă este insuficientă.