“Când câştigi trei milioane de voturi nu te comporţi ca şi cum ai fi câştigat 18 milioane. Pun pariu că majoritatea celor din piaţă nu au fost la vot”. Victor Ponta, o nouă lovitură pentru Liviu Dragnea

0 63

Relația dintre Victor Ponta și Liviu Dragnea s-a răcit din ce în ce mai tare.

Dacă președintele PSD a spus că nu vrea să intre în polemici cu Ponta, cel din urmă este decis să dea cărțile pe față și să spună tot ce îl deranjează.

Fostul premier a precizat că nu poate să-i dea sfaturi actualului premier, dar îi transmite să se aștepte că în curând vor fi probleme.

„Eu pot să îi dau un mesaj premierului şi să îi spun părerea mea e asta, dar nu pot să îi spun cum să facă. Credeţi că eu sunt nebun şi masochist? Credeţi că am pus aiurea taxa pe stâlp? Păi de unde puteam da eu salarii şi pensii înapoi? Trebuie să ai de unde să iei ca să poţi da. PSD trebuie să guverneze patru ani. Ei se comportă ca şi cum ar fi acum în iunie campanie electorală şi alegeri. Singurul care ia deciziile strategice e Liviu Dragnea.”, a spus Ponta, potrivit știripesurse.

Victor Ponta a vorbit și despre primul conflict pe care l-a avut cu Liviu Dragnea.

„Primul conflict pe care l-am avut cu Dragnea a fost când era premier. Începuse să dea ordine la partid. Când câştigi trei milioane de voturi nu te comporţi ca şi cum ai fi câştigat 18 milioane. Pun pariu că majoritatea celor din piaţă nu au fost la vot.”, a declarat Ponta.

Recomandari