CANCERUL poate fi DIZOLVAT în 3 minute potrivit lui Gregg Beaden. Americanul e un geniu sau un nebun care fabulează?

0 56

Gregg Braden este omul care a zguduit planeta prin teoriile sale incredibile cu privire la vindecarea cancerului. Autorul american spune că, ADN-ul este afectat de puterea colectivă a gândurilor, de sugestie şi de rugăciune, iar prin acestea putem vindeca orice tip de boală, până şi cancerul.

Braden spune că, emoțiile și gândurile noastre creează un câmp electromagnetic, o aură care se extinde pe o rază de un metru față de corp. Nikola Tesla a precizat la un moment dat că, într-o zi oamenii vor produce curent electric cu ajutorul minții. Asta înseamnă că gândurile noastre au o energie excepțional de puternică. Gândurile colective pot crea un câmp electromagnetic deosebit de puternic și pot influența mediul înconjurător.

Chinezii au dezvoltat o tehnică prin care să reproducă artificial acest câmp electromganetic, rezultatul acesteia fiind vindecarea a 3×2.5 cm din tumoră în 3 minute.

Scopul final al acestor tehnici făcute de chinezi este ca omul să-și genereze singur prin emoții și sentimente propriul câmp electromagnetic. Sentimentele și emoțiile sunt oglinda sufletului, tot ceea ce creăm în noi se transmite în mediu și obținem înapoi exact ce este înlăuntrul nostru.

„Știința susține cu tărie că emoțiile și credința nu pot influența boala și viața, dar pshio-oncologia susține opusul. Ideile, sentimentele, senzațiile și credința controlează tot ceea ce se întâmplă înlăuntrul nostru și în viață, în general,”adaugă Gregg Braden.

Recomandari