Camera montată pe bordul unui camion demonstrează perfect de ce nu trebuie să tai niciodată faţa altui autovehicul

0 17

Neatenţia şi lipsa de responsabilitate în trafic sunt principalele motive pentru care zilnic se produc nenumărate accidente rutiere. Mai grave sau mai uşoare, acestea ar trebui să tragă un semnal de alarmă că şofatul nu este pentru toată lumea. În momentul în care te urci la volan ar trebui să fii sigur că stăpâneşti regulile de circulaţie şi că ai respect pentru ceilalţi participanţi la trafic.

Multe dintre accidente sunt cauzate de faptul că unii şoferi nu se asigură suficient şi riscă să intre în depăşiri periculoase. Aceste manevre primejdioase nu le fac deloc cinste, punând în pericol atât vieţile lor câţi şi ale celorlalţi care îşi văd liniştiţi de drum.

Camera instalată pe bordul unui camion a reuşit să surprindă comportamentul unui participant la trafic, care pare-se că era atât de grăbit, încât a decis în mod inconştient să îşi rişte viaţa. Văzând că banda sa este blocată de către un alt autovehicul, conducătorul autoturismului VW Passat a semnalizat din scurt şi a schimbat banda, tăindu-i faţa camionului. Cum era de aşteptat, urmările nu au fost deloc plăcute.

Ori cât de mult a încercat şoferul camionului să evite impactul cu autoturismul care îi ieşise brusc în faţă, acest lucru nu a fost posibil. Autoturismul Passat a ieşit destul de şifonat în urma impactului, însă vina îi aparţine în totalitate. Din fericire acest accident rutier nu s-a soldat cu victime, întrucât vedem în imagini că şoferul autoturismului avariat este capabil să îşi scoată singur maşina pe marginea carosabilului.

Recomandari