Câinii Cristinei Țopescu au supraviețuit. Niciun animal nu a fost găsit mort! „Au reușit să spargă un sac mare de boabe din care s-au hrănit”

Câinii Cristinei Țopescu au supraviețuit. Deși, inițial s-a scris că nu mai puțin de trei câini au fost găsiți morți lângă cadavrul fostei prezentatoare, un prieten de-al jurnalistei a contrazis informația.

Câinii Cristinei Țopescu au supraviețuit

Marius Chircă, președintele organizației Kola Kariola și bun prieten cu Cristina Țopescu a mers de urgență la casa acesteia după ce a aflat teribila veste. Acesta spune că toate animalele trăiesc, un singur câine fiind ceva mai slăbit.

Patrupedul se afla de ceva vreme sub tratament și a avut acum nevoie de îngrijiri medicale. ”Au avut cu siguranță apă la dispoziție și s-au descurcat, au reușit să spargă un sac mare de boabe din care s-au hrănit”, a explicat Marius Chircă.

Niciun animal nu a fost găsit mort!

Marius Chircă a mai spus că vecinii au preluat deja 3 dintre câini, iar ceilalți au ajuns la asociația ARCA, în grija lui Kuki Bărbuceanu, cunoscut publicului în special pentru îndelunga sa activitate la Vier Pfoten România.

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu a fost găsită fără viaţă în locuinţa ei din oraşul Otopeni, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov.

Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o pe Cristina Ţopescu de trei săptămâni. „În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, se arată într-un comunicat remis presei

Fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu avea 59 de ani. Cristina Ţopescu, născută pe 4 iulie 1960, la Oradea, a urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană.

A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More