Caini latra, ursul merge. Tel Drum a primit un nou contract de la CJ Teleorman: 13 milioane de lei pentru modernizarea unui drum de 7,5 km

Caini latra, ursul merge. Cam asa s-ar traduce actiunile societatii Tel Drum si a CJ Teleorman. Societatea Tel Drum, aflata in insolventa si judecata pentru fraude europene, a castigat al doilea contract in acest an de la Consiliul Judetean Teleorman. Obiectul acestuia: lucrari constructii de drumuri. Valoarea contractului: 13 milioane de lei.

Obiectul achizitiei este modernizarea DJ 612 Calinesti (DJ 703) – Antonesti km 48+080 – 55+594 (7,514 km).

Contractul a fost incheiat miercuri prin procedura simplificata, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Au fost contractate servicii de proiectare tehnica, executie lucrari (si asistenta tehnica din partea proiectantului pe perioada executiei lucrarilor pentru obiectivul Modernizare DJ 612 Calinesti (DJ 703) – Antonesti km 48+080 – 55+594 (7,514 km), se arata in caietul de sarcini al acestei achiziti.


Sursa: SEAP

Al doilea contract

Este al doilea contract pe care Tel Drum l-a primit in 2019 de la CJ Teleorman. La inceputul acestui an, societatea a primit un contract de 10 milioane de lei pentru modernizarea DJ 506 Scurtu Mare (DJ 701) – Negreni, km 87+000 – 94+160 (7,160 km).

Cele doua contracte atribuite anul acesta de CJ Teleorman firmei Tel Drum.

 

Sursa: SEAP

Care este situatia Tel Drum

Societatea Tel Drum este in stare de insolventa si este trimisa in judecata pentru fraude cu bani europeni.

Procurorii DNA mai au pe rol o ancheta, in care acuza ca societatea ar fi controlata prin interpusi de catre liderul PSD, Liviu Dragnea.

Tel Drum este acuzata de constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala in forma continuata si complicitate la doua infractiuni de abuz in serviciu. La solicitarea DNA, magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis interzicerea procedurii de dizolvare sau lichidare a societati Tel Drum.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More