Cahill, noul antrenor al lui Kyrgios? Discuția purtată în timpul partidei cu Federer și reacția lui Darren

0 41

Darren Cahill consideră drept „lipsă de respect” comentariul din timpul partidei Federer – Kyrgios, când la una dintre televiziunile care transmite evenimentul, s-a vorbit despre o colaborare între tehnicianul Simonei și exoticul sportiv de la Antipozi.

Darren Cahill este unul dintre cei mai apreciați antrenori din circuit, de colaborarea cu acesta legându-se marile succese ale Simonei Halep. Alături de australian, constănțeanca a ajuns numărul unu mondial și a câștigat Roland Garrosul.

În ultima perioadă s-a vorbit despre răcirea relațiilor dintre Simo și Darren, iar la una din televiziunile care transmite US Open s-a discutat despre cât de mult i-ar putea schimba Cahill în bine jocul lui Kyrgios. Un talent enorm, cu un serviciu uriaș și o dreaptă fantastică, jucătorul australian are mari probleme pe partea mentală. O colaborare cu Cahill l-ar transforma într-un jucător de top, însă Darren nu a perceput prea bine aceste speculații, chiar dacă erau măgulitoare la adresa sa.

„Nu, şi eu cred că e o lipsă de respect. Foarte bine ai spus”, a scris Cahill, pe twitter, ca răspuns pentru un fan care îl întrebase „Sunt singura persoană care crede că e o lipsă de respect din partea comentatorilor să discute despre posibilitatea ca Darren Cahill să-l antreneze pe Nick Kyrgios, dacă el este antrenorul Simonei Halep?”.

De notat că Halep a pus capăt oricărei speculații privind o eventuală despărțire de Cahill, în care are încredere totală. Încă la New York, unde comentează pentru ESPN, Darren și-a luat deja viza de China, urmând a fi alături de marea noastră campioană la Wuhan și Beijing, turnee transmise în direct de Digi Sport.

Recomandari