Cabral şi Andreea Ibacka vor deveni părinţi. Cum au anunţat cei doi vestea primului copil împreună

0 87

Andreea Ibacka, în vârstă de 32 de ani, şi prezentatorul de televiziune Cabral (40 de ani) vor deveni părinţi pentru prima oară. După şapte ani de căsnicie, actriţa a anunţat că este însărcinată.

Andreea Ibacka şi Cabral vor deveni părinţi. Soţia prezentatorului de la ProTV a făcut anunţul printr-o postare pe blogul personal. 

Andreea a postat o fotografie alături de Cabral şi cei trei câini ai lor, care aveau ataşate la gât mesaje sugestive: „gardă de corp“, „şofer“ şi „bonă“. Este primul copil al cuplului, după o căsnicie de şapte ani. Cabral mai are o fiică, în vârstă de 15 ani, dintr-o căsnicie anterioară.

„Ta-daaa! Scriu dintr-o singură suflare… cu fluturi în stomac, aşa cum mă trezesc în fiecare dimineaţă a ultimelor luni. Ce voiam să vă zicem…“, a scris Andreea, alături de fotografia care anunţă sarcina.

FOTO Andreea Ibacka

Cabral şi Andreea Ibacka s-au căsătorit în 2011, după o relaţie de trei ani. Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii“ de la ProTV mai are o fată dintr-o căsnicie anterioară cu Luana Ibacka, Inoke, în vârstă de 15 ani.

Cabral şi fiica sa, Inoke FOTO Facebook 
Recomandari