Bucurestean, uimit sa-l intalneasca pe Emil Boc fara garzi de corp: „Simplu, relaxat. Prea ca la Cluj”

Un tanar om de afaceri din Bucuresti, Vlad Mihalachioiu, scrie uimit pe Facebook ca Emil Boc nu umbla cu garzi de corp prin Cluj. Fondator al Bucharest Business Club, el a ramas impresionat de usurinta cu care se poate discuta cu primarul Emil Boc.

Am avut 60 de secunde la dispoziție să obțin o întâlnire cu Emil Boc. Simplu, relaxat, fară gardă de corp. #preacalaCluj Prevăd un Cluj Business Club diferit de Bucharest Business Club #WeGrowTogether

Gepostet von Vlad Mihalachioiu am Dienstag, 26. März 2019

„Am avut 60 de secunde la dispozitie sa obtin o intalnire cu Emil Boc. Simplu, relaxat, fara garda de corp. Prea ca la Cluj. Prevad un Cluj Business Club diferit de Bucharest Business Club. #WeGrowTogether”, a scris Vlad Mihalachioiu, pe Facebook. Vineri, 12 aprilie 2019, la Cluj are loc Cluj Business Club.

Le de alta parte, liderii PSD nu mai oes pe strada fara garzi de corp. Liviu Dragnea este insotit permanent in deplasarile sale de bodyguarzi.

In acest week-end, pe retelele de socializare s-a viralizat un clip in care si fiul lui Dragnea, Valentin, are langa el un comando de nu mai putin de cinci bodyguarzi.

Băiatul lui Dragnea pleaca de la stadionul din Severin !

Gepostet von Jurnal De Craiova am Samstag, 30. März 2019

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More