Un tanar om de afaceri din Bucuresti, Vlad Mihalachioiu, scrie uimit pe Facebook ca Emil Boc nu umbla cu garzi de corp prin Cluj. Fondator al Bucharest Business Club, el a ramas impresionat de usurinta cu care se poate discuta cu primarul Emil Boc.

Am avut 60 de secunde la dispoziție să obțin o întâlnire cu Emil Boc. Simplu, relaxat, fară gardă de corp. #preacalaCluj Prevăd un Cluj Business Club diferit de Bucharest Business Club #WeGrowTogether

Gepostet von Vlad Mihalachioiu am Dienstag, 26. März 2019

„Am avut 60 de secunde la dispozitie sa obtin o intalnire cu Emil Boc. Simplu, relaxat, fara garda de corp. Prea ca la Cluj. Prevad un Cluj Business Club diferit de Bucharest Business Club. #WeGrowTogether”, a scris Vlad Mihalachioiu, pe Facebook. Vineri, 12 aprilie 2019, la Cluj are loc Cluj Business Club.

Citeste si:

Le de alta parte, liderii PSD nu mai oes pe strada fara garzi de corp. Liviu Dragnea este insotit permanent in deplasarile sale de bodyguarzi.

In acest week-end, pe retelele de socializare s-a viralizat un clip in care si fiul lui Dragnea, Valentin, are langa el un comando de nu mai putin de cinci bodyguarzi.

Citește și:

Băiatul lui Dragnea pleaca de la stadionul din Severin !

Gepostet von Jurnal De Craiova am Samstag, 30. März 2019