BREAKING NEWS! RĂSTURNARE de situaţie după votul de ieri: ”PSD nu mai are majoritate în Parlament”

0 25

Senatorul Alina Gorghiu, fost preşedinte al PNL, a declarat, joi, la Timişoara, că PSD va relua negocierile cu UDMR, dacă vrea să vină cu o nouă propunere de premier, pentru că, în acest moment, “PSD-ALDE nu mai au majoritatea în Parlament”.

Alina Gorghiu a afirmat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că PSD va relua negocierile cu UDMR.

“Suntem singurul partid care am reacţionat ferm la intenţia PSD de a negocia cu UDMR, care mergea dincolo de limitările constituţionale, care mergeau pe prevederi care generau o posibilă autonomie pe criterii etnice, lucru cu care nu suntem de acord. De azi, cred că lucrul ăsta va fi repetat, această negociere va fi reluată, dacă nu deja a început discuţia cu UDMR-ul, pentru că PSD-ALDE, în acest moment, nu mai au majoritatea în Parlament. Motiv pentru care dacă vor să vină cu o nouă propunere de premier, au nevoie de majoritate, pe care n-o pot genera exclusiv din PSD-ALDE. Intuiesc că în aceste zile vor demara discuţii, negocieri cu UDMR, motiv pentru care le spun să fie atenţie pe ce proiecte se va face această negociere”, a afirmat Alina Gorghiu.

De asemenea, fostul preşedinte al PNL consideră că PSD “nu mai merită să guverneze” după cele întâmplate în ultima perioadă.

“Concluzia este una simplă şi foarte clară: PSD nu merită să mai guverneze, e incapabil să guverneze. Constat că guvernarea pentru domniile lor este doar o modalitate de a servi interesului personal al domnului Liviu Dragnea”, a precizat Alina Gorghiu.

Articol relatat de zf.ro

Recomandari