Bravo! Sponsorii revistei Viva! se retrag pe rand dupa pictorialul Elenei Udrea.

0 49

Ileana Badiu, şefa agenţiei de publicitate Wunderman, a anunţat că sponsorii evenimentului Viva Influencers Party, care sunt şi clienţii agenţiei, au decis să se disocieze de revista „Viva!“ după apariţia copertei cu Elena Udrea gravidă şi editorialul redactorului-şef, care, în varianta iniţială, a omis condamanarea cu executare a fostului ministru.

„Clienţii mei de agenţie care sponsorizau evenimentul Viva Influencers Party au decis să se disocieze de publicaţie. Adică să se retragă. Adică să-şi retragă bugetele. Cum este şi firesc în asemenea situaţie. Ideea este că făcând compromisuri poţi câştiga. Poate…dar doar pe termen scurt. Nici nu cred că ăsta-i un principiu de business, cred că-i un principiu de bun simţ. Ce pare că vei câştiga pe o parte, pierzi de fapt înzecit pe cealalată parte deoarece aşa-i legea compromisului, iar eu aşa am învăţat de când mă ştiu. #viva #faravalori #pacat“, a transmis Ileana Badiu pe Facebook.

https://www.facebook.com/ileana.badiu.9/posts/10215588841788310

Coperta numărului din septembrie al revistei „Viva!“, care o înfăţişează pe Elena Udrea semi-nud, a atras critici vehemente din partea opiniei publice. Multe dintre reacţiile negative au venit şi pe fondul editorialului semnat de redactorul-şef al publicaţiei, Dana Enache, care a omis iniţial să menţioneze că fostul ministru al Turismului este condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute“ în care a fost acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu şi este dată în urmărire internaţională. „O fetiţă se pregăteşte să devină marea iubire a femeii care a vrut să conducă România şi care acum este refugiată, trăindu-şi viaţa departe de ţară, în Costa Rica“, este introducerea textului care anunţă că revista va apărea pe 31 august.

Ulterior, după valul de critici, autoarea a adăugat un pasaj referitor la problemele cu legea ale fostului politician: „Elena Udrea, o femeie cu o traiectorie politică uimitoare, care a avut curajul să candideze la funcţia supremă în stat, şi devenită acum fugară, după o condamnare definitivă în dosarul «Gala Bute», lasă deoparte tot ceea ce a definit-o până în prezent şi vorbeşte, în exclusivitate pentru Viva!, despre toate trăirile şi emoţiile unei femei însărcinate, aflată în ultimul trimestru de sarcină“.

Recomandari