Botez de coșmar! O fetiţă a fost chinuită de preot, pe motiv că e „posedată”

Un preot din Rusia a fost suspendat după un botez de-a dreptul traumatizant. Clericul a băgat cu capul sub apă o fetiță de doi ani, cu mișcări bruște, pentru „a o elibera de Satana”.

Ilia Semiletov este anchetat de Biserica Ortodoxă din Rusia după ce a oficiat un botez cu brutalitate, în orașul Essentuki, din sud-vestul țării.

Pe imaginile filmate de un martor se poate observa cu fetița țipă de frică, în timp ce este împinsă cu forța sub apă de către părinte. În mod bizar, nimeni nu a intervenit, ba chiar unii dintre cei prezenți la slujbă s-au amuzat de tehnica folosită.

Potrivit Daily Mail, mama copilei nu a depus nicio plângere oficială, deși a recunoscut că fetița a fost speriată în timpul botezului.

https://youtu.be/vOdD2Cl9egA

O femeie din parohie a povestit că preotul i-a fi zis că, spre deosebire de nou-născuți, copiii ceva mai mari trebuie să fie botezați viguros, pentru că „Satana se ascunde în ei”. „Îmi amintesc că eram speriată când îmi spunea aceste aiureli”, a mărturisit ea.

Biserica Ortodoxă din Rusia are de gând să ia măsuri, după ce imaginile au devenit virale în ultima săptămână, fiind urmărite de zeci de mii de oameni. Asta deși botezul ar fi avut loc acum doi ani.

Copila a scăpat până la urmă cu bine, deși unele voci susțin că ar fi fost lovită de două ori la cap în timpul botezului.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More