Boris Johnson, ironic la adresa veganilor! „Dieta vegană este o crimă împotriva iubitorilor de brânză”

Boris Johnson nu s-a abținut și s-a lansat în mai multe ironii la adresa veganilor! Acesta a declarat că dieta vegană este „o crimă împotriva iubitorilor de brânză”.

Boris Johnson, ironic la adresa veganilor!

A făcut lucrul acesta interviu pentru emisiunea „BBC Breakfast”, în care a fost rugat să clarifice speculațiile potrivit cărora a decis să adopte acest tip de alimentație în luna ianuarie, pentru a pierde în greutate

Chestionat dacă este adevărat că a adoptat dieta vegană, premierul britanic a răspuns negativ, râzând: „M-am gândit la acest lucru, dar necesită multă concentrare”.

„Dieta vegană este o crimă împotriva iubitorilor de brânză”

Cu toate acestea, Boris Johnson recunoaște că este impresionat de persoanele care au decis să adopte acest stil de viață, potrivit The Independent.

„Îmi scot pălăria în fața veganilor care pot face acest lucru și reușesc să evite toate produsele non-vegane”, a spus acesta.

„Adică, nu poți mânca brânză, nu-i așa, dacă ești vegan?”, a spus Johnson, adăugând: „Este pur și simplu o crimă împotriva iubitorilor de brânză”.

În mod evident, reacțiile nu au întârziat să apară. Rețelele de socializare au fost luate cu asalt, unii având o problemă inclusiv cu modul în care Johnson a pronunțat cuvântul „vegan”.

De remarcat că în 2019, 1,16% din populația regatului – aproximativ 600.000 de persoane – se declarau vegani, potrivit The Vegan Society.

Un studiu realizat în iunie 2018 de cercetătorii de la Universitatea Oxford a concluzionat că această dietă alimentară este „singura modalitate semnificativă” de a reduce amprenta de carbon, chiar și cu până la 73%.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More