Blogger celebru: „Ciolos, singurul care chiar guverneaza. Nu il vezi toata ziua la TV-urile de partid”

0 25

Unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri romani, Adrian Cismaru, isi afirma admiratia fata de premierul Dacian Ciolos, despre care spune ca este „singurul care chiar guverneaza”.

Cismaru se declara „fanul premierului Ciolos” pentru ca „ia masuri pentru popor, nu populiste”, pentru „ca pune la munca toate leprele alea de la serviciile de taxe si impozite” si pentru „ca membrii cabinetului sau stiu sa le dea peste bot politicienilor”.

Iata textul publicat de Cismaru pe blogul sau.

„Vreau doar sa scriu si aici, sa ramana pentru posteritate, nu doar pe facebook, ca ma declar fanul premierului Ciolos si, daca s-ar vota si premierul, l-as vota premier pe viata.

De ce?

Simplu. Pentru ca asta chiar guverneaza. Nu il vezi toata ziua la televiziunile de partid pupand in fund pe unii sau pe altii. Nu il vezi toata ziua la televizor fiind penibil si mintind ca Ponta sau ca Tariceanu.

Imi place de el pentru ca are o comunicare eficienta si posteaza uneori pe facebook chestiile importante. In rest, nu face gargara pe unde apuca.

Ia masuri pentru popor, nu populiste. Ma refer la proiectul guvernamental de eliminat birocratia care ne mananca zilele. Fara copie legalizata, fara drumuri dupa cazier judiciar, fara tampenii inutile menite sa ne faca viata amara.

Mi se pare senzational ca pune la munca toate leprele alea de la serviciile de taxe si impozite care aveau un scop in viata: ”Ah, dar lipseste copia legalizata, reveniti cand o aveti!”. Asa bai, la munca, sa vedeti cum se munceste cu adevarat 8 ore pe zi.

Imi place si ca membrii cabinetului sau stiu sa le dea peste bot politicienilor care sunt speriati ca pot iesi la iveala secrete de prin contractele lor cu statul.

Imi place, de asemenea, cum are grija sa le dea dupa ceafa si ministrilor care o iau pe aratura.

Nu o fi el perfect, nu e cel mai frumos sau destept, dar cu siguranta e singurul care guverneaza in interesul poporului.

Bravo, domnule Ciolos! Bravo! Cat mai rezistati, nu va lasati! Focu’ la ei, cum ar veni!”, a scris Cismaru pe blog.

Recomandari