Black Friday 2019: câți bani au cheltuit românii în această dimineață

Black Friday 2019 a debutat în forță ceea ce pare să le dea dreptate reprezentanților eMag. Aceștia au transmis că se așteapta la vanzari de 500 de milioane de lei. În moc evident, oamenii au început să facă masiv cumpărături încă de la 7 dimineața, ceea ce înseamnă că eMag a vândut produse de câteva milioane de lei încă de la primele ore ale dimineți. Dacă ne raportăm la clienți, Iulian Stanciu, CEO şi acţionar, spune că evenimentul va aduce 60.000 de persoane care nu au mai cumpărat de la eMAG.

Black Friday 2019

Compania vrea să își onoreze cu rapiditate comenzile, spre deosebire de anii trecuți. Retailerul şi-a propus să livreze 99% dintre comenzi până pe data de 28 noiembrie, fiind făcute mai multe investiţii importante în acest sens. Anul trecut, 94% dintre comenzi au fost livrate în primele două săptămâni. Pentru Black Friday, eMAG a pregătit un stoc valoric de 1,2 miliarde de lei, la care se adaugă aproximativ 500 mil. lei în stocuri ale comercianţilor din marketplace, a adăugat Stanciu.

Trebuie specificat pentru amatorii de chilipiruri că valoarea medie a reducerilor va fi de 34-35%, iar raportul dintre plăţile cu cardul şi plăţile ramburs ar urma să fie 40%/60%. Ca nivel al vânzărilor, a explicat Iulian Stanciu, Black Friday echivalează cu o lună normală din timpul anului, excluzând decembrie. Un alt amănunt interesant este acela că jumătate dintre cei care au plătit cu cardul anul trecut au ales varianta ratelor fără dobândă.

Câți bani au cheltuit românii în această dimineață

Și de data aceasta, CEO-ul eMAG se aşteaptă ca lucrurile să stea la fel. Atenție! Cine se trezește de dimineața, face cumpărături rapide. Așadar, pentru Black Friday, eMag a mai pregătit 70.000 de televizoare smart, 120.000 de smartphone-uri, 22.000 de laptopuri, 21.000 de frigidere, 15.000 de maşini de spălat, peste 200.000 de electrocasnice mici, 300.000 de produse de fashion, 400.000 de produse pentru casă şi grădină sau 50.000 de echipamente sportive.

Clienţii eMAG vor mai putea achiziţiona, printre altele, vouchere Blue Air reduse la 50%, bilete la evenimente sportive, excursii exotice, lingouri de aur sau experienţe inedite, precum o călătorie cu balonul.

Te-ar mai putea interesa și:

  • Cutremur în cazul Caracal! Mărturie teribilă a mamei Luizei: Ce i-au spus procurorii
  • REDUCERE DE 81% iPhone 11 PRO Max și Samsung Galaxy Note 10 Black Friday
  • Fata de 25 de ani s-a căsătorit cu bătrânul de 70 pentru bani, dar în noaptea nunții a primit mai mult decât se aștepta. a doua zi a cerut: ,,Divorț. Imediat!”. Ce s-a întâmplat în noaptea nunții
  • FOTO. Cum arată acum Simona Sensual! În tinerețe poza dezbrăcată, acum a renunțat la lumea mondenă și la numele de scenă!
  • Lia Olguța Vasilescu șterge pe jos cu Florin Cîțu: Apocalipticule, e fix jobul tău! A ieșit ca mâțu să miorlăie
  • UPDATE. Bombă PSD sub scaunul lui Ciucă. Adevărul despre noile pensii pentru militari
  • Fiica Andreei Esca are mari probleme în Marea Britanie! Mesajul vedetei Pro Tv pentru români
  • Nu le-au încăput banii în valize! 3 români au luat la pariuri 270.000 de euro din biletele puse pentru distracție!
Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More