Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au mutat într-un duplex de lux și spectaculos. Avem imagini cu patul divei, baia, livingul și… panorama uluitoare de la ferastră!

0 23

Surse din preajma vedetei sustin ca ea si-a dorit enorm sa aiba un loc cu mai mult spatiu, in care sa isi amenajeze in special camera copilului, dar si pentru a avea un dressing nou si spatios in care sa isi puna hainele sale de firma.

“Bianca dorea sa se mute de mult timp, insa nu a gasit ceva care sa ii fie pe plac. In luna mai insa, unul dintre duplex-urile de lux din complexul in care locuieste, din Zona Lacul Tei, a fost disponibil, iar vedeta a reusit sa il achizitioneze contra unei sume care se invarte undeva pe la 200.000 de euro. Timp de doua saptamani, atat ea, cat si Victor, s-au ocupat intens de mobilarea casei si, acum, ei s-au instalat deja in noua locuinta”, au dezvaluit apropiatele Dragusancei, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Apartamentul in care Bianca locuieste, acum, este amplasat la parter si are o suprafata de aproximativ 200 de metri patrati. La primul nivel, se regaseste un living, o bucatarie imens, un hol de 16 metri, o toaleta fitoasa si doua terase cu vederi spectaculoase.

Livingul divei are canapele de fite si un aranjament ca in revistele de design interior, in timp ce bucataria este dotata cu tot arsenalul de electrocasnice, fireste, cumparate, de la firme de top in domeniul.

Baia beneficiaza de gresie si faianta de lux, si de accesorii pe care Dragusanca si-a pus amprenta, intrucat, este recunoscut bunul gust al vedetei in orice ar avea legatura cu moda, fie ea si de amenajare de locuinte.

Mai mult, apartamentul de un balcon superb, unde in fiecare dimineata, Bianca si Victor Slav isi pot savura cafeaua, dar si de un loc special in care roscata si-a facut un dressing pentru a-si putea tine lucrurile.

Locuinta are o scara interioara ce face legatura cu nivelul urmator, unde se afla trei dormitoare, dintre care unul foarte mare, de 30 de metri patrati, prevazut cu dressing imens. La etaj, mai sunt doua bai si inca o debara.

“Bianca este foarte multumita si spera ca aici sa fie foarte fericita alaturi de Victor Slav si de viitorul lor copil”, au conchis prietenele divei pentru WOWbiz.ro!

Ca totul sa fie perfect, locuinta este amplasata intr-o cladire de marmura, dotata cu lift-uri spectaculoase si usi din termopan, care da senzatia de luminozitate si eleganta.

Recomandari