Bianca Drăgușanu neagă împăcarea cu Alex Bodi și spune că nu a vrut să se arunce în fața mașinii de dragul fostului

Bianca Drăgușanu neagă împăcarea cu Alex Bodi. Fosta prezentatoare de la Kanal D a declarat pentru un site de știri tabloide că nu se poate pune vorba despre o resuscitare a relației sale cu afaceristul și a infirmat și informația potrivit căreia s-a aruncat în fața mașinii de disperare, ca să îl convingă pe Bodi să îi mai dea o șansă.

Bianca Drăgușanu neagă că s-a aruncat în fața mașinii pentru Bodi

Bianca vorbește la trecut despre Alex și spune că multe din speculațiile apărute în presă în ultimele zile sunt pure invenții. Vedeta se descrie drept o mamă responsabilă și susține pentru spynews.ro că se concentrează asupra fetiței pe care o are cu fostul băiat de la meteo, Victor Slav. Blonda a mai spus că nu are timp nici să fie depresivă, deși ea nu știe că depresia nu te întreabă de timp, dacă e să vină.

Dincolo de această afirmație jignitoare pentru persoanele care chiar suferă din cauza depresiei, Bianca a recunoscut că a avut o relație ceva mai tensionată și atipică cu Bodi, dar că nimic nu o va întoarce din drum de vreme ce a depus actele de divorț.

Bianca Drăgușanu: „Voi divorța pe 3 decembrie”

„Din respect pentru relația pe care am avut-o, nu vreau să dau mai multe detalii, dar totuși mi se pare exagerat să se scrie despre mine că aș fi vrut să mă arunc în fața unei mașini. Am un copil, sunt o femeie echilibrată, conduc o afacere de succes, de foarte mulți ani. Nu am motive nici măcar să intru în depresie. Depresia pentru mine este un lux, iar dramele pentru mine sunt ceva de poveste”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru sursa mai sus amintită.

„Vreau să declar că vom divorța și că voi divorța, indiferent de părerea pe care o are el. Relația noastră s-a încheiat. Nu mai avem niciun subiect comun. S-a consumat tot ce există între noi. În rest, nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat, pentru că viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizarările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie”, a mai spus fosta prezentatoare de la Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:

  • Klaus Iohannis a semnat! Va apărea în Monitorul Oficial
  • REDUCERE DE 81% iPhone 11 PRO Max și Samsung Galaxy Note 10 Black Friday
  • Fata de 25 de ani s-a căsătorit cu bătrânul de 70 pentru bani, dar în noaptea nunții a primit mai mult decât se aștepta. a doua zi a cerut: ,,Divorț. Imediat!”. Ce s-a întâmplat în noaptea nunții
  • FOTO. Cum arată acum Simona Sensual! În tinerețe poza dezbrăcată, acum a renunțat la lumea mondenă și la numele de scenă!
  • Răsturnare de situaţie în PSD! Dăncilă obţine un ajutor nesperat înainte de turul doi
  • Bomba de sub scaunul lui Ciucă. Militarii află adevărul despre pensii. Alertă socială
  • Laurențiu Duță, aproape de moarte! Solistul 3Sud-Est, de urgență la spital: Mărturie tulburătoare
  • Nu le-au încăput banii în valize! 3 români au luat la pariuri 270.000 de euro din biletele puse pentru distracție!
Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More