Betty Salam a presimțit moartea mamei sale: „Mi-a venit o imagine în ochi cu toată întâmplarea”

Betty Salam și-a pierdut mama pe vremea când avea doar opt ani. Astăzi, pentru prima oară după tragicul moment din familia cântărețului de manele, când a pierdut-o pe soția lui, Fănica, în urma unei boli incurabile, artista a spus că ea a presimțit că urma să se întâmple inevitabilul.

Betty Salam a presimțit moartea mamei sale, Fănica

Cu doar o săptămână înainte ca mama ei să moară, Betty Salam a văzut exact cum urma să se întâmple totul. Aceasta a vorbit despre cel mai dificil moment din viața ei într-o emisiune de televiziune, notează cancan.rorel="sponsored">. „8 ani aveam, eram mică. Nu am spus niciodată asta: eu am simțit că o să se întâmple ceva cu mama mea cu o săptămână înainte. Eram acasă la cineva. Mi-a venit o imagine în ochi cu toată întâmplarea. Exact ce s-a întâmplat. A venit tatăl meu la mine și mi-a spus că mama nu mai este cu noi. Cât de mică eram… am simțit că totul s-a sfârșit”, a declarat azi Betty.

„Nu am cum să explic. Doar cine a trecut prin așa ceva înțelege. Nu există sentimentul atât de puternic până nu treci prin așa ceva”, a completat fata îndrăgitului cântăreț de manele.

„Am fost nevoită să mă maturizez mult mai devreme”

„Eu am fost nevoită să mă maturizez mult mai devreme. Mi-a prins bine în sensul că: am știut să îmi aleg prietenii, dorințele pentru viitor, am știut ce trebuie să fac. Indiferent de vârstă eu a trebuit să îmi iau viața în mâini și să merg mai departe”, a completat Betty cu ochii înlăcrimați.

Te-ar mai putea interesa și:

  • „Practic l-a dezbrăcat pe Ludovic Orban!” Mircea Badea, reacție incredibilă
  • Daniela Crudu a primit un diagnostic crunt! Suferă de o BOALĂ GRAVĂ
  • O femeie a batut la usa vecinei care facea amor zgomotos. Ce s-a intamplat dupa pare desprins din filme
  • FOTO. Vedeta nu are deloc RUȘINE: a ieșit pe stradă într-o rochie transparentă prin care se vede TOT! Imagini FIERBINȚI!
  • Dăncilă şi-a spulberat singură şansele pentru turul doi! Ce minciuni a spus în faţa românilor
  • Greșeală fatală pentru Antena 1. I s-a ridicat fusta și s-a văzut tot! – Foto
  • Leacul minune al sezonului rece. O sută de beneficii într-un singur aliment
  • Un parior din Piatra Neamţ cu România pe bilet a dat lovitura! Un gol în minutul 90+2 i-a adus un câştig de peste 30.000 de lei
Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More