Bebeluș de un an, ars în cuptorul sobei. Copilul fusese lăsat în grija bunicilor, care s-au îmbătat. Mama l-a găsit mort, cu trupul fumegând

0 50

Un copil în vârstă de 11 luni a fost ars de viu de către bunicii săi care, după ce au consumat o cantitate mare de alcool, l-au lăsat să se joace în cuptorul sobei.  Declarațiile polițiștilor care au ajuns la fața locului sunt șocante.

Tragedia a avut loc într-o localitate din Rusia. Bebelușul fusese lăsat de mamă în grija părinților săi, care s-au apucat să se cinstească cu votcă, mai spun criminaliștii. Potrivit Daily Mail, femeia a găsit trupul neînsuflețit al copilașului său în sobă, printre cărămizile arse. 

„Bunicii s-au îmbătat și au ucis copilul”, este mărturia procurorului de caz în ancheta declanșată de oamenii legii.

Cauza exactă a decesului se află sub anchetă criminalistică, dar se crede că bebelușul a murit ars de viu. Un vecin le-a declarat oamenilor legii că bunicul a ieșit din casă la un moment dat, se clătina pe picioare și mirosea puternic a votcă. 

Cei doi au fost arestați și o anchetă penală a fost lansată, fiind acuzați de „uciderea deliberată a minorului neajutorat”.

Mama bebelușului, Viktoria Sagalakova, în vârstă de 20 de ani, a lăsat un mesaj emoțional pe rețelele de socializare.

„Odihnește-te în pace, iubitul meu fiu. Dragul meu fiu. Cum să mă obișnuiesc eu cu faptul că nu mai ești cu mine? Nu te mai pot îmbrățișa. Doar fotografia ta mi-a rămas”, a scris femeia.

Recomandari