Batrana de 89 de ani, incuiata in casa si maltratata de fiul ei. Vecinii cer disperati ajutor: „Face viermi la rana aia de la obraz”

0 22

O batrana de 89 de ani din localitatea buzoiana Maracineni ar fi maltratata de fiul ei, sustin vecinii.

Acestia au semnalat cazul in presa buzoiana, sperand ca in acest fel autoritatile vor face ceva pentru biata batrana, incuiata in casa chiar de fiul ei.

„Baiatul ei se poarta groaznic cu ea. Batrana nu zice nimic pentru ca-l iubeşte. Ea, oricum, nu mai judeca prea mult, are Alzheimer. Cand vine pe la ea baiatul ei, acum pensionar, da de mancare la caini, dar ei nu. O tine incuiata in casa ca sa nu-l deranjeze. De asemenea a facut gard, a imprejmuit ca sa nu intre in spate, cica ii strica gradina. In schimb, baiatul face scandal cand cineva isi face mila şi-i da de pomana batranei. Face viermi la buba aia de la obraz neingrijita. Chiar daca femeia e bolnava, nu o duce la azil pentru ca altfel n-ar mai pune mana pe banii din pensia ei. Poate se sesizeaza cineva şi ia masuri. Noi vecinii nu putem face mai mult de atat”, e mesajul pe care vecinii l-ar fi trimit catre buzau.net.

Recomandari