Băsescu intervine în scandalul Steaua. Vrea degradări pentru generali

0 60

Traian Băsescu și-ar dori ca generalii care au fost implicați în scandalul numelui „Steaua” în războiul cu Gigi Becali să fie degradați. El este de părere că generalii au șters numele Stelei din istoria fotbalului european.

‘Până una alta, ce au reuşit generalii a fost să şteargă din fotbalul european numele respectat şi de tradiţie “Steaua Bucureşti”. Pentru isprava asta eu v-aş cam împuţina stelele de pe umeri domnilor generali.

Oare nu se găseşte un om lucid (Şeful Statului Major al Armatei sau Ministrul Apărării) care să le spună generalilor roşi de pasiunea reînfiinţării unei echipe de fotbal că problemele lor sunt legate apărarea ţării, de dotarea armatei, de situaţia trupelor din Afganistan, de situaţia de securitate din Marea Neagră sau de la frontiera de Nord şi de Est?

Armata trebuie să înţeleagă faptul că fotbalul bugetar s-a încheiat şi că fotbalul de performanţă a devenit o afacere privată.
A…Nu vă place farfaraua Gigi Becali ? Nici mie, dar asta este altă socoteală…până una alta, el finanţează echipa din banii lui şi nu de la bugetul de stat,” a scris Traian Băsescu pe contul său de socializare.

Recomandari