Băsescu: Daddy scheaună că ce rău e Iohannis, dar nu se uită că PSD are parte numai de preşedinţi răi

0 43

Fostul preşedinte Trian Băsescu a declarat duminică seară, că Liviu Dragnea, pe care l-a numit „Daddy”, „scheaună” că Iohannis e răuu, dar u se uită că PSD are parte doar de preşedinţi răi, sugerându-i liderului PSD să vadă de ce partidul său nu este capabil să guverneze cu niciun preşedinte ales.

„Daddy scheaună că ce rău e Iohannis, dar nu se uită că PSD are parte numai de preşedinţi răi. Numai PSD este bun. Eu n-am fost bun, Iohannis nu e bun. Singurul lucru bun în ţara asta pentru Dragnea e PSD. Mai bine s-ar uita să vadă de ce PSD nu e capabil să guverneze cu niciun preşedinte ales. Motivul este că PSD nu are toată puterea până nu are justiţia. Ori, pentru acest lucru i se va opune orice preşedinte, fie că vorbim de preşedintele Iohannis, fie că ne referim la perioada în care eu am fost preşedinte”, a afirmat fostul preşedinte la RomâniaTV.

Băsescu a răspuns astfel declaraţiilor făcute de Liviu Dragnea la Târgu Jiu, conform cărora a crezut că nu va veni în România un preşedinte „mai rău şi mai toxic ca Băsescu”, însă Iohannis nu a făcut în patru ani şi ceva de mandat un singur lucru bun pentru ţară.

Sursa: news.ro

Recomandari