Băsescu: Așa niște prostălăi încă nu am văzut… Niște găinari cu procente mari! Iohannis i-a umilit pur și simplu pe toți deștepții din PSD

0 48

Traian Băsescu a declarat, într-o intervenție pentru B1 TV, că nu a văzut în politica românească ”prostălăi” mai mari decât cei de la Guvernare, care s-au dovedit a fi capabili să creeze o criză, dar nu și să o gestioneze.

Liderul PMP a mai susținut că politicienii PSD și ALDE sunt extrem de slabi și că Iohannis a reușit să-i umilească.

E o porcărie (modul în care Guvernul Grindeanu a prezentat OUG privind grațierea – n.r), pentru că a trezit suspiciuni că e dată în interesul unor grupuri, nu că e o grațiere colectivă pe care fiecare țară o face la un anumit interval de timp. Dar atunci când apar suspiciuni că e dată cu dedicatie sigur că reacțiile populației sunt, pe bună dreptate, adverse.

Părerea mea e că PSD s-a arătat incapabil să gestioneze crize. Așa niște prostălăi încă nu am văzut… Sunt capabili să creeze crize, dar sunt incapabili să gestioneze crizele pe care le-au creat.

I-aș invita să plece de la Victoria, pentru că nu sunt pentru aceste vremuri în care se produce Brexit, în care Trump cât de cât pune sub semnul întrebării NATO. Ei se ocupă de găinării. Sunt găinari cu procente mari!

Președintele a jucat mai bine ca toți deștepții din PSD. I-a umilit pur și simplu și își pregătește al doilea mandat. Ei sunt mari și naivi și incapabili să gestioneze o criză.

Ăștia ar trebui să plece de bună voie la cât de slabi sunt politic. Să se ceară afară! Să ai procentaj din ăsta în Parlament și să fii umilit pentru că ești incapabil să iei decizii în timp de criză… I-am avut în față zece ani și am reușit să-mi termin ambele mandate pentru că au fost slabi, iar acum sunt mai slabi decât au fost vreodată”, a declarat Băsescu pentru B1 TV.

Recomandari