Bancomat aruncat în aer la Arad. Hoții au fugit cu casetele pline de bani

Jaf la Arad, vineri dimineața, unde un bancomat a fost pur și simplu aruncat în aer! Hoții au reușit să fugă cu casetele pline de bani. Oamenii legii se află în acest moment la fața locului, unde înceracă săgăsească urme care să-i ducă la făptași.

Bancomat aruncat în aer la Arad

„Din informațiile pe care le deținem până la această oră știm că azi noapte în jurul orei 3.20, polițiștii au fost sesizați că ATM-ul unei agenții bancare de pe calea Timișorii a fost distrus prin explozie, din interior reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote.

S-a constatat că doi autori necunoscuți cu fețele acoperite ar fi pulverizat cu ajutorul unui spray vopsea pe camerele de supraveghere.

S-au înmulțit cazurile de spargere a bancomatelor

La față locului s-a observat un autoturism de teren de culoare închisă. Încă nu avem suma exactă, banca nu a transmis prejudiciul”, a declarat pentru digi24.ro Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad.

Incidentul vine la doar câteva zile după ce un alt bancomat a fost aruncat în aer, de data aceasta la Sinaia. Hoții au dat lovitura în miezul nopții, chiar lângă castelul Peleș.

Tâlharii au fost foarte bine organizați. S-au echipat cu haine închise la culoare şi au purtat cagule. Atacul l-au dat dimineaţa, la ora 4, cât era încă întuneric. Polițiștii au găsit camera de supravegherea coperită cu un fes.

Turiștii au mărturisit că au auzit o explozie puternică, dar incidentul a fost semnalat de-abia dimineață, după ce hoții erau fugiți de mult.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt calificat, distrugere și nerespectarea regimului materiilor explozive și îi caută pe făptași.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More