Badulescu rupe lantul: „As fi muscat si mai tare. Mor cu ei de gat, nu-i lasati sa ne puna jugul”

1

Aurelian Badulescu, omul de incredere al Gabrielei Firea, da publicitatii un mesaj penibil in care anunta ca „moare de gat” cu dusmanii lui politici. Mesajul vine la doar doua zile dupa ce a fost fortat sa demisioneze din fruntea PSD Sector 3.

„Constat o anumita resemnare pe chipurile bucurestenilor care ne-au dat votul. Ma intalnesc zilnic cu ei. Unii zic ca si asa PSD va fi in opozitie, ce rost are sa mergem la vot? Altii cred ca ar trebui ca impreuna cu ei sa facem eforturi mai mari si sa scapam de regimul de ocupatie Iohannis -PNL

Primilor le-as spune ca forta PSD Bucuresti si a sectorului 3 sta insasi in oameni. Din 300.000 de alegatori care au VOTAT PSD, la alegerile locale, 100.000 sunt numai din sectorul nostru. Luptam in primul rand pentru noi. Pentru familiile noaste. Pentru biserica din noi.

Celor din a doua categorie, le-as spune sa se uite la mine. La cate atacuri marsave si ticaloase m-au supus. Am luat aer in piept si am mers mai departe. Uneori, mai furios ca cei nemultumiti, as fi muscat si mai tare.

Daca din cele doua categorii am dezamagit pe cineva, imi cer iertare. Ca nu merg pana la capat, asta nu-mi poate reprosa nimeni.

Poate ochelarii mei sunt nepotriviti, poate vocea mea e prea stridenta, poate ca zicerile mele sunt prea directe. Dar nu-i lasati sa ne puna jugul! Votati contra, ca de-atatea ori in ultimii ani.

Pe mine puteti conta. Mor cu ei de gat. Eu intotdeauna merg pana la capat”, a scris Badulescu pe Facebook.

Aurelian Badulescu a anuntat, luni seara, ca demisioneaza din fruntea PSD Sector 3 in urma scandalului pe care l-a declansat cu publicarea unei fotografii cu Klaus Iohannis in chip de Hitler.

„Regret profund aceasta postare impulsiva si imi cer scuze tuturor celor pe care i-am lezat prin acest gest, desi nu am intentionat nicio clipa acest lucru. Sub nicio forma, actiunea mea nu a implicat partidul din care fac parte”, a anuntat Badulescu.

”In mai putin de un an de zile, Iohannis si Orban au distrus Romania. Au esuat complet atat in gestionarea pandemiei, cat si pe plan economic. Nu au testat populatia, nu au avut o comunicare onesta cu cetatenii, au sacrificat viitorul a milioane de copii prin inchiderea scolilor, si-au batut joc de producatorii romani prin inchiderea pietelor, au distrus firmele romanesti si au tratat cu indiferenta atat populatia activa, cat si pensionarii.

Au dus Romania in afara Europei prin haosul total provocat de masurile ilogice si lipsite de orice fundamentare stiintifica. Indiferent ca le place sau nu, acesta este adevarul. Cum la fel de adevarat este faptul ca si eu am gresit.

Am actionat impulsiv si manat de furia pentru modul in care acesti oameni au inteles sa conduca aceasta tara. Si eu, la fel ca milioane de romani, vedem cum acesti oameni sacrifica o tara intreaga pentru functiile si privilegiile lor. Acest lucru nu este corect. Dar asta nu justifica nicicum acea poza pe care am postat-o pe retelele sociale.

Regret profund aceasta postare impulsiva si imi cer scuze tuturor celor pe care i-am lezat prin acest gest, desi nu am intentionat nicio clipa acest lucru. Sub nicio forma, actiunea mea nu a implicat partidul din care fac parte.

Imi asum greseala si demisionez din functia de presedinte interimar al Organizatiei PSD Sector 3. Raman in continuare un social-democrat convins si voi lupta alaturi de toti colegii mei pentru a castiga alegerile din 6 decembrie. Fac un apel catre fiecare roman, care a avut de suferit ca urmare a incompetentei si cinismului PNL , sa vina la vot. Doar la urne putem sa facem Romania bine!”, a anuntat Badulescu pe Facebook.

Deputatul comunitatii evreiesti, Silviu Vexler, si ambasada Germaniei au reactionat taios in urma postarii lui Aurelian Badulescu, apropiat al Gabrielei Firea, in care Klaus Iohannis este prezentat drept Hitler.

„Am observat cu revolta montajul fotografic publicat de domnul Aurelian Badulescu, consilier in cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti, in care domnul Klaus Iohannis apare in postura lui Adolf Hitler.

Nu pot sa accept, indiferent de moment si context, actul nepermis si absurd de comparare a Presedintelui Romaniei cu unul dintre cei mai mari criminali din istoria omenirii.

Indiferent de opiniile pe care cineva le are despre activitatea Presedintelui Romaniei sau a unui alt demnitar, astfel de comparatii sunt complet inacceptabile din partea oricui, mai ales din partea unei persoane care are statut public.

In ceea ce ma priveste, domnul Iohannis este exact opusul unui om care are convingeri specifice ideologiei naziste si/sau antisemite. Subliniez sprijinul pe care domnia sa l-a acordat Comunitatilor Evreiesti din Romania, supravietuitorilor Holocaustului si luptei impotriva antisemitismului.

Repet ceea ce am mai spus deja: Oricat de dur este un conflict, chiar si intr-o campanie electorala, exista limite care nu pot fi depasite. Condamn cu toata fermitatea acest gest”, a scris Vexler pe Facebook.

Ambasada Germaniei a emis sammaba un scurt comunicat in care arata ca se alatura declaratiei domnul deputat Silviu Vexler.

„Sunt recunoscator reprezentantului Comunitatii evreiesti, ca subliniaza din nou foarte clar cat de absolut inacceptabile sunt comparatii de orice natura cu initiatorul si faptuitorul uneia dintre cele mai mari crime din istoria omenirii. Datoram memoriei celor care au suferit ingrozitor sa respingem mereu cu tarie asemenea banalizari”, a spus ambasadorul Meier-Klodt.

Intr-o postare pe Facebook, Badulescu facea referire la iohannism – ”acea doctrina de distrugere a identitatii nationale si de renastere a internationalismului marxist” si a publicat o fotografie modificata a presedintelui Iohannis pentru a-l face sa semene cu Hitler.

Recomandari