Badulescu, derapaj sinistru: „O sa avem noi grija de Vlad Voiculescu. Nu le-am luat gatul parintilor lui pentru ca suntem crestini”

3

Un nou mesaj delirant al lui Aurelian Badulescu, consilier general PSD si om de incredere al Gabrielei Firea. El spune ca „nu le-am luat gatul” parintilor unor lideri USR PLUS la Revolutie, printre care il enumera si pe Vlad Voiculescu, pentru ca este „crestin”. „De licheaua asta patentata, o sa avem noi grija in Consiliul General”, promite insa Badulescu.

„Dupa ce au trimis elitele politice si intelectuale la canal si au distrus toate sperantele de prosperitate ale romanilor, brigadierii au plodit. Odraslele lor s-au facut mari. S-au varat ca sobolanii in PCR si in Securitate.

La revolutie, crestini fiind, nu le-am luat gatul. Astazi, plozii copiilor brigadierilor si ai agentilor NKVD vor sa ia toata puterea.

Oratanile securistilor s-au imbracat in odajdiile progresiste. Fiindca e moda. Cred ca le-a venit otrepelor vremea. Si-au epilat piepturile, si-au pensat sprancenele si si-au pudrat nasucurile, peste surtuc si-au tras diagonale curcubeu si se pozeaza in noua elita.

Ei sunt cei care, prin blestemul istoriei, fac figura OMULUI NOU. A acelui individ gregar, isteric si urlator ca tata comunala.

In ciuda istoriei si a evidentelor, cuibariti in USR au lansat mesajul ‘Copiii nostri vor lucra pentru copiii lor!’

Din negura istoriei si din prea multa bunatate a poporului crestin, si-au indestulat conturile din strainatate si si-au trimis bastarzii cu damf progresist.

Vlad Voiculescu, un nepot de securist, vrea sa puna mana pe toate spitalele din capitala, el neavand nicio pregatire in domeniu. Faptul ca l-au poleit cu aura de biciclist, aducerea medicamentelor din strainatate, tot o fapta penala ramane. De licheaua asta patentata, o sa avem noi grija in Consiliul General”, a scris Badulescu pe Facebook.

https://www.facebook.com/aurelianbadulescu.ro/posts/195835601999499
Recomandari