„Ba, esti prost?” Asta e bomba inceputului de an. E incredibil cu cine s-a cuplat Dorel din Las Fierbinti. E artista sexy

0 74

Actorul Mihai Rait Dragomir (35 de ani), cunoscut publicului larg drept Dorel din Las Fierbinti, iubeste cu patos de cateva saptamani o veritabila bomba sexy din showbiz-ul autohton. CANCAN.ro a aflat totul despre relatia lor de amor.

Discret cu viata lui personala, Dorel din Las Fierbinti nu se afiseaza prea des cu femeile din viata lui, motiv pentru care si le tine atat de mult timp ascunse. Asa s-a intamplat si cu ultima iubita, Ioana Chiorcea, despre care s-a aflat abia in 2015 ca aveau o relatie de trei ani. Oricum, nici bine nu si-a  obisnuit fanii din Las Fierbinti ca are o relatie ca a devenit si burlac, insa nu pentru mult timp. Totul s-a intamplat dupa sarbatori, Ioana si Dorel au ales sa se desparta, insa nu va ganditi ca actorul Mihai Dragomir sufera din dragoste, caci la scurt timp s-a aruncat in bratele focoasei Dj Harra, impreuna cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste, evident, la inceput, de doar cateva saptamani.

61581108

Recomandari