Avocatul familiei a confirmat divortul! Motivul pentru care Angelina il paraseste pe Brad Pitt

0 17

Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt. Cei doi se pare că nu au reușit să găsească o soluție pentru a-și rezolva problemele și actrița ar fi depus deja actele de divorț.

UPDATE | Surse citate de TMZ.com susțin că Brad Pitt se comporta inacceptabil cu copiii din cauza consumului de alcool și marijuana. Mai mult, se pare că actorul nu-și mai putea controla stările de nervozitate, iar Angelina consideră că a devenit periculos pentru copii.

Potrivit TMZ.com, Angelina Jolie a depus deja actele de divorț, încă de luni. Motivul pe care aceasta l-a evocat sunt diferențele ireconciliabile. În realitate se pare că adevăratul motiv pentru care frumoasa actriță a decis să ună capăt mariajul este felul cum soțul ei se poartă cu cei 6 copii pe care îi iau.

Conform sursei citate, decizia divorțului nu ar avea nicio legătură cu zvonurile potrivit cărora Brad Pitt ar fi avut o aventură, ci pur și simplu a venit pe fondul neînțelegerilor iscate între cei doi pe marginea felului în care își cresc și își educă copiii. Angelina nu ar fi deloc de acord cu felul cu care soțul ei înțelege să-și crească micuții.

Actrița ar fi cerut custodia tuturor celor 6 copii, iar lui Brad Pitt i-ar reveni doar dreptul de a-i vizita atunci când dorește să facă asta.

Potrivit AP, divorțul a fost confirmat și de avocatul celor doi actori, iar decizia a fost luată ”pentru binele întregii familii”.

Divorțul celor doi este știrea momentului în presa din lumea întreagă, Angelina și Brad Pitt formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea întreagă.

Angelina Jolie divorțează și se luptă pe o avere de 400 de milioane de dolari

Angelina Jolie divorțează, însă ea și Bradd Pittt au strâns o avere împreună, estimată la 400 de milioane de dolari, care include proprietăți în California și Franța. Reședința celor doi actori se află în partea de est a Hollywood și include mai multe case, cumpărate de cei doi de-a lungul timpului. Angelina Jolie și Bradd Pitt mai au o proprietate în orășelul francez Brignol, pentru care ar fi plătit, împreună, 60 milioane de dolari. Proprietate include de asemenea mai multe case, însumând 35 de camere, scrie Daily Mail. Cei doi mai au o casă de 5 milioane de dolari în Santa Barbara, pe care au cumpărat-o cu 4 milioane de dolari.

Angelina Jolie și Brad Pitt au creat în anul 2006 Fundația Jolie-Pitt, în scop umanitar, pentru a se implica în crizele umanitare din întreaga lume.

Brad Pitt și Angelina Jolie formează un cuplu de când au jucat împreuna în filmul „Domnul și doamna Smith”, în 2005. După ce Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston, cei doi s-au mutat împreună și au devenit părinții a șase copii, dintre care trei biologici și trei adoptați. Cei doi au mers în fața altarului abia în august 2014.

Recomandari