„Avem presedinte! Klaus Iohannis este de neoprit! Abia acum incepe balul”. Rares Bogdan anunta ca incepe lupta finala impotriva celor care au „prabusit” Romania

0 53

Realizatorul Realitatea TV Rares Bogdan isi manifesta satisfactia fata de anuntul prin care presedintele solicita demisia Vioricai Dancila. „Abia acum incepe balul”, noteaza Bogdan.

„AVEM PRESEDINTE! Klaus Iohannis de neoprit! Acesta este Presedintele de care are nevoie Romania. Pe acest Presedinte l-am votat si l-am sustinut in 2014. Asa DA!

Vineri ora 11.00, declaratia lui Klaus Iohannis a cazut ca un bolovan in capul PSD:

‘Am evaluat activitatea Doamnei Dancila si la 3 luni am ajuns la concluzia ca Doamna Dancila nu face fata pozitiei de Prim Ministru. Nu este capabila sa conduca Executivul. Guvernul sub conducerea sa a devenit o vulnerabilitate pentru Romania. SOLICIT public demisia Doamnei Dancila din functia de prim ministru!’

ABIA ACUM INCEPE BALUL. PSD/Alde a prabusit economia tarii: ROBOR a crescut de la 0,78 la 2,46 in 15 luni, inflatia a explodat pur si simplu, de la 0,2 a urcat la 5,1% in 15 luni, BNR pompeaza zilnic bani in piata pentru a tine Euro sub 5 lei, utilitatile au crescut, carburantii s-au scumpit, iar mancarea a devenit mai scumpa la produsele de baza decat in Elvetia”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut public demisia premierului Dancila, dupa ce a anuntat ca ii retrage increderea pentru ca nu face fata pozitiei de prim-ministru. Vineri dimineata, premierul Viorica Dancila l-a instiintat pe Iohannis ca nu mai merge la intalnirea programata de la Palatul Cotroceni pe tema situatiei tensionate dintre BNR si Guvern, presedintele fiind anuntat prin cabinetul sau in aceasta dimineata.

Recomandari