Autopsia lui Michael Jackson a scos la iveală detalii șocante! Regele muzicii pop purta perucă și ajunsese de nerecunoscut

Chiar dacă s-au scurs mai bine de 10 de ani la moartea sa, în urma unui stop cardio-respirator suferit pe când avea doar 50 de ani, Michael Jackson ține în continuare primele pagini ale tabloidelor de peste ocean. Asta pentru că în spațiul public au fost dezvăluite recent mai multe amănunte cu adevărat șocante constatate de medicii legiști care au efectuat autopsia trupului său neînsuflețit.

Au fost făcute publice rezultatele autopsiei lui Michael Jackson. Cum arăta regele muzicii pop

Deși se pregătea de retragere printr-un turneu ce avea să cuprindă orașe din întreaga lume și executa fără prea mult efort mișcările care l-au făcut celebru, nenumăratele intervenții chirurgicale și-au spus cuvântul asupra celui supranumit regele muzicii pop. În momentul în care s-a stins din viață, Jackson ajunsese să cântărească doar 50 de kilograme și era dependent de medicamente.

De altfel, potrivit documentelor obținute de presa americană, medicii legiști nu au găsit în stomacul său altceva decât analgezice parțial dizolvate. În plus, la nivelul șoldurilor, încheieturilor și umerilor existau foarte multe urme de injecții, din cauza tratamentelor pe care i le administra medicul personal.

Părul său ondulat era, de fapt, o perucă

Totodată, buzele erau tatuate cu roz, iar sprâncenele cu negru, în timp ce partea superioară a frunţii era colorată încât să mascheze marginea perucii. Pentru că da, părul ondulat care îi ajungea până la umeri nu era altceva decât o perucă lipită de scalp.

„Era doar piele şi os, părul îi căzuse şi nu mânca mai nimic, în afara pastilelor, atunci când a murit”, a dezvăluit unul dintre apropiații lui Michael Jackson pentru presa de peste Ocean. Ulterior, dependența de analgezice a fost confirmată chiar și de fratele său, Tito.

Lua medicamente pentru dureri din cauza arsurilor şi evident că a dezvoltat un fel de dependenţă, a declarat acesta într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Legiștii au mai observat vânătăi suspecte pe genunchi şi pe gambe, dar și tăieturi pe spate, asemenea urmelor provocate de mai multe căderi. De asemenea, pe corpul său existau zone de piele mai deschise şi altele mai închise la culoare, asta pentru că regele muzicii pop suferea de o afecțiune numită vitiligo, după cum a mărturisit într-un reportaj celebru

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More