Scandal: Două eleve din IAŞI, protagonistele unor filme pentru adulti

0 55

Două surori, eleve în clasa a zecea au devenit protagonistele unor filme pentru adulti.

Se pare că cele două minore ar practica videochat pentru un bărbat. Inspectoratul şcolar a sesizat deja Biroul de combatere a crimei organizate în acest caz, arată B1 TV.

Au dat matematica şi româna pe o carieră de actriţe porno. De asta sunt acuzate două eleve de la Colegiul „Ioan C. Ştefănescu” din Iaşi. Mama unei colege a celor două surori a fost prima care a sesizat conducerea şcolii că minorele au activităţi extraşcolare dubioase. Conducerea liceului are însă mâinile legate. Timpul liber al elevilor nu îi priveşte pe profesori.

„Noi am încercat să le spunem elevilor că este o vârstă dificilă şi să nu cadă pradă anturajului nedorit. I-am rugat pe părinţi să monitorizeze partea de timp liber a copiilor, iar noi monitorizam ceea ce se întâmplă la şcoală”, a declarat Liana-Dolores Voinea, directorul şcolii.

Cele două surori ar proveni dintr-o familie nu foarte bine închegată şi se pare că minorele ar fi practicat videochatul în locuinţa unui adult. Cazul a ajuns în atenţia celor de la combaterea crimei organizate.

„A existat o sesizare înregistratată la inspectorat. Colegii s-au deplasat la faţa locului – e vorba de o echipă de inspectori şi psihologi – şi au discutat cu persoanele implicate despre faptele ipotetice semnalate. S-a constatat că aceste fapte nu sunt de competenţa ISJ, şi, de aceea, atât instituţia noastră, cât şi şcoala se adresează Biroului de Combatere a Crimei Organizate”, a declarat Sabina Manea, purtător de cuvânt al ISJ Iaşi.

E al doilea scandal sexual care izbucneşte anul acesta într-o şcoală din Iaşi, după ce, în luna aprilie, o profesoară de geografie de la Şcoala din Prisăcani a fost descoperită de un elev de clasa a V-a pe site-urile pentru adulţi.

Recomandari