Atenție la aceasta frumusețe! A LĂSAT zeci de oameni fără bani printr-o escrocherie grosolană. Distribuiti !!!

0 34

În ultimii ani, numeroase agenţii de modelling au apărut în România, promiţând celebritatea. Părinţi cu copii sunt opriţi în mall-uri, supermarket-uri sau chiar pe stradă şi după câteva complimente făcute celor mici sunt încurajaţi să semneze un contract.

Escrocheria se face cu cap, iar în urma acesteia, mamele sau taţii sunt păcăliţi cu sume ce pot depăşi câteva sute de euro. O familie din Bucureşti şi-a făcut curaj şi a povestit reporterilor de la Evenimentul Zilei cum a fost păcălită cu 300 de euro de firma RGB FOTO PROMOTION, a cărui director de promovare esteAndreea Balazs. Pentru a-i proteja identitatea, mămicii îi vom spune Anca.

In timp ce se afla cu fetita la cumparaturi intr-un supermarket din Sectorul 3 al Bucurestiului, cele doua au fost abordate de o tanara care s-a prezentat ca fiind angajata la ILIKE TEAM, o firma de publicitate.

Dupa mai multe discutii in care tanara incerca sa o convinga pe mama ca fetita ei ar putea sa ajunga pe podium, naiva, femeia a cedat. De acolo, firmele de promovare vor recruta copiii cei mai expresivi si ii vor propune pentru diferite aparitii publicitare.

Bucuria copilului, care zburda prin magazin cu gandul ca va urca pe podium, va poza in rochite colorate si ca va fi in lumina reflectoarelor, a fost sclipirea de fericire din ochii mamicii. Nimeni nu avea sa stie ca acel moment de euforie urma sa fie, de fapt, o teapa in urma careia familia avea sa piarda 300 de euro.

Camerele pline de părinţi şi copii

Am fost chemată la un sediu de-al lor pe bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 24 pentru discuţii. Am urcat la etajul 1, acolo am fost primită de o secretară foarte tânără care ne-a invitat, pe mine şi pe fetiţa mea, să luăm loc într-o cameră. Era plină de părinţi care veniseră cu copiii. Un fotograf îi aşeza, pe rând, pe un scăunel. Îi întreba cum îi cheamă, câţi ani au, după care le făcea câteva fotografii. Cică pentru un album profesional. Mi s-a părut treaba chiar serioasă“, ne-a dezvăluit mămica. După câteva minute de aşteptare, Andreea Balazs, directoarea de promovare în cadrul RGB FOTO PROMOTION, le-a chemat în biroul ei.

Citește continuarea pe evz.ro

Recomandari