Atat de drăguț! Prinţul George a împlinit 6 ani. Fotografiile unice făcute de mama lui

Cea de-a șasea aniversare a prințului George, al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, a fost marcată, luni, prin mai multe fotografii oficiale realizate, ca de obicei, de mama acestuia, ducesa Catherine de Cambridge.

Fotografiile au fost făcute publice pe conturile de social media ale Kensington Palace, reședința oficială a prințului William și a soției acestuia, ducesa Catherine de Cambridge.

Imaginile au fost realizate de ducesa Catherine în grădinile de la palatul Kensington din Londra și îl arată pe George, căruia îi lipsește un dinte, râzând și zâmbind.

Născut pe 22 iulie 2013, prințul George este fiul cel mare al prințului William și al ducesei Catherine de Cambridge. El este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prințul William, și bunicul său, prințul moștenitor Charles.

Ducii de Cambridge, care s-au căsătorit în aprilie 2011, mai au doi copii, prințesa Charlotte, în vârstă de 4 ani, și prințul Louis, în vârstă de 1 an.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More