Atac GROTESC al lui Vosganian la adresa lui Andrei, studentul eminent de la Oxford care vrea să se repatrieze

Intenția lui Andrei-Cătălin Ilie (22 de ani) de a se repatria, după ce anul trecut a terminat ca şef de promoţie Facultatea de Computer Science de la Oxford, a produs o reacție halucinantă.

Deputatul Varujan Vosganian, vicepreşedinte ALDE, l-a atacat prosteşte pe studentul strălucit, pe motiv că argumentația acestuia atingea şi realități politice nu tocmai plăcute. Simțindu-se cu musca pe căciulă, Vosganian a scris pe Facebook un text, plin de ironii idioate. Mai mult, a distribuit postarea sa pe paginile de Facebook ale mai multor filiale ALDE, inclusiv pe pagina organizației centrale a partidului condus de Tăriceanu.

Andrei anunțase că vrea să se repatrieze şi să pună umărul la schimbarea ţării în bine, inclusiv implicându-se în politică. Dar aversiunea față de guvernarea PSD-ALDE şi opțiunea pentru USR sau PLUS l-au transformat în „duşman al poporului”, după mintea lui Vosganian.

Atacul grotesc al lui Vosganian

„Absolvent al Universității Oxford, Andrei vrea să se întoarcă acasă și să se implice în politică. Potrivit propriilor mărturisiri, ideile sale sunt «mai la stânga». Îi este foarte greu să găsească «un adjectiv cu o valenţă pozitivă pentru actuala majoritate». Și ca orice adevărat om de stânga, Andrei își pune speranțele în USR și în partidul lui Cioloș (!?!). Să mergem cu toții la vot, spune el, să îndeplinim idealurile pentru care oamenii au murit la Revoluție.

Dragă Andrei, unele întâmplări pe care le-am trait îmi dau dreptul să-ți spun că cei de vârsta ta n-au murit în 1989 pentru ca tineri de acum să aibă aspirații socialiste și să elogieze servil și necondiționat reîntoarcerea la vechile năravuri ale Securității și Procuraturii. Ba dimpotrivă, au murit pentru ca așa ceva să nu se întâmple.”

În realitate…

… cei de vârsta lui Andrei n-au murit în 1989 ca să furați voi cu nesmțire, Vosganiane! Şi nici ca să faceți din România o cleptocrație, în loc de democrație! Idealul eroilor din 1989 n-a fost ca tu, Vosganiane, să te ungi cu mir în Parlament, ca ultima codoaşă din mahala, ca să nu-ți fie ridicată imunitatea parlamentară! Eroii din 1989, tineri de vârsta lui Andrei, au murit pentru dreptate şi libertate, nu pentru ca dreptatea s-o blocați voi cu imunitatea voastră nesmțită şi s-o batjocoriți cu privilegiile voastre de-a dreptul ceauşiste! Iar libertatea nu e cea pe care o definiți voi cu CNA-ul vostru mizerabil!

Asta trebuia să ştii, Vosganiane, înainte de a ataca gratuit un tânăr valoros şi curat, care nu seamănă deloc cu otrepele pe care le promovați voi în funcții publice!

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More