Atac furibund al lui Marian Godina dupa incidentul lui Oreste Teodorescu. În 2018, te vei duce frumos, ca orice român de rând, să îți ridici permisul de conducere de la Poliție

0 54

Marian Godina are o replica dura dupa ce s-a dovedit ca postarea lui Oreste Teodorescu a fost o minciuna.

Redam mai jos spusele lui Marian Godină:

Oreste Teodorescu a avut săptămâna trecută o postare în care îl făcea cu ou și oțet pe un coleg de-ai mei care „îl abuzase”. Încă de atunci i-am lăsat un comentariu în care i-am spus că sunt sigur că varianta polițistului ar fi alta. Ce e mai trist e că urmăritorii lui Oreste, oameni care se consideră a fi dintre cei greu de manipulat, au lăsat zeci de comentarii la adresa colegului meu, făcându-l în toate felurile și jignindu-l chiar și pentru că ar fi fost mai bronzat decât ar fi trebuit. De ce au făcut asta? Doar pentru că au citit varianta lui Oreste și au luat-o de bună fără să se întrebe dacă lucrurile stau chiar așa.

„Actele mi le aduci acas’ și cu scuzele de rigoare, da? Mâine dimineată! Și să vii civil!” i se adresa Oreste polițistului „abuzator”. 
Oreste, replica asta e de tristă amintire, își are originea în regimul comunist, atunci când astfel de practici chiar existau și, culmea, tu ești unul dintre cei care par că se zbat să nu ne întoarcem acolo. 

În 2018, te vei duce frumos, ca orice român de rând, să îți ridici permisul de conducere de la Poliție, nu ți-l va aduce niciun polițist acasă sau dacă vrei, poți „trage” ceva care să te facă să visezi polițiști călare pe unicorni roz cum vin cu antemergător să-ți aducă permisul pe o perniță roșie în timp ce pe cerul senin trece un avion ce scrie cu fum roșu „Scuze, Oreste!”. Eee…cum sună? Nu-i prea bine să te considerăm drogat doar pentru că am citit asta pe net, așa-i? Așa cum nici colegul meu nu a făcut niciun abuz, dar și-a luat sute de înjurături pentru ce au citit oamenii la tine.

Poate că niște scuze către acel polițist nu ar strica și chiar către publicul care te urmărește.

Recomandari