Atac dur la adresa Simonei Halep: „E o vacă. O needucată cu figuri de doi lei”

Cuvinte dure adresate tenismenei Simona Halep după ce s-a arătat iritată de faptul că nu va purta drapelul în cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro și a declarat că nu este sigură dacă va ajunge în Brazilia, deoarece se teme de virusul Zika.

„Eu m-am gândit că voi fi eu sau Cristina Neagu. Cred că Neagu merita, dar decizia a fost luată. O felicit pe Cătălina Ponor, pentru că este o mare onoare să fii portdrapel la Rio”, a spus Simona Halep după ce COSR a anunțat că drapelul României la Rio va fi purtat de gimnasta Cătălina Ponor. Imediat după aceste afirmații, Halep a declarat că nu știe exact dacă va mai merge în Brazilia pe motiv că se expune riscurilor virusului Zika, ceea ce a atras critici dure la adresa sportivei.

Marian Chirvase, unul dintre cei mai cunoscuți cascadori din România, a atacat-o dur pe tenismenă. „De foarte mult timp ea trebuia să meargă la un psiholog. Are mari probleme cu capul. Uită-te, acum de exemplu nu vrea să meargă că nu ştiu ce o înţeapă. Merge toată lumea, ea nu! Deci figurile astea de doi lei deranjează”, a comentat Chirvase, după care colegul său cascador, Doru Dumitrescu adaugă:„Este o vacă, când pierde îşi dă antrenorul afară, o needucată”.

1468316288-9112-irvase-si-dumitrescu-300x300

Deși Simona Halep se arată nehotărâtă în a lua o decizie în ceea ce privește participarea la Jocurile Olimpice, potrivit prosport.ro, Ion Ţiriac a dezvăluit că sportiva din Constanţa nu va merge în Brazilia și motivează prin faptul că ”Simona Halep este pe ecranul de televiziune cam de câteva sute de ori mai mult decât orice alt sportiv român” și doar în semn de recunoștință pentru asta, merita să ducă drapelul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *