The news is by your side.

„Astăzi este ziua fostei mele soții, așa că i-am cumpărat flori și un cadou. În plus, mi-am ajutat copiii să-i pregătească micul dejun”.

0 1

Uneori, anumite gesturi nu pot fi înțelese, dar în spatele lor se află lucruri mult mai importante. Un bărbat a impresionat internetul după ce a făcut o mărturisire incredibilă.

De ziua fostei sale soții, acesta a avut grijă ca femeia să fie cu adevărat răsfățată.

„Este ziua fostei mele soții așa că m-am trezit devreme, am cumpărat flori, felicitări și un cadou pe care copiii să i-l ofere și i-am ajutat să-i pregătească micul dejun. Cineva m-a întrebat de ce încă mai fac gesturi pentru ea tot timpul. Asta mă deranjează. Așa că o să vă lămuresc. Cresc doi băieți. Felul cum o tratez pe mama lor le va contura semnificativ modul cum va trata femeile și le va afecta percepția asupra relațiilor.
Cred că și mai mult în cazul meu pentru că suntem divorțați. Așa că dacă nu modelezi un comportament de relație bun pentru copiii tăi, atunci degeaba. Crește-i așa și fii un exemplu. Este mai important decât tine. Creșteți oameni buni. Creșteți femei puternice. Lumea are nevoie de ei, acum mai mult ca oricând”, a scris bărbatul.

Mesajul său a devenit viral pe internet în scurt timp.