ASTA SE INTAMPLA LA KAUFLAND! Discriminare fara MARGINI! Nu suntem serviti de angajatii UNGURI, BA CHIAR SUNTEM INJURATI … pentru simplul fapt ca suntem ROMANI!

0 31

Asta se intampla in Romania! Kaufland Tg. Secuiesc!
Am ajuns sa fim straini in tara noastra!
Vedeti filmul pana la sfarsit si dati SHARE sa vada toti romanii, ca unii nu cred.

Nu este prima data cand renumitul „Kaufland” se afla in mijlocul unui scandal xeonofob!

Extremismul maghiar atinge cote de-a dreptul grețoase în acest filmuleț postat de Călin Adrian… Autorul filmării a vrut să testeze cum ești tratat ca român într-o localitate majoritar ungurească și s-a dus la Kaufland (deci nu la vreun butic de familie) în Odorheiu Secuiesc.

Ceea ce veți vedea se petrece în România și este strigător la cer. O dovadă în plus a îndoctrinării tinerilor maghiari, în anumite zone, cu o ură de moarte față de tot ceea ce este românesc. Nu contează că trăiesc în România! Nu, unii maghiari refuză să învețe românește sau să vorbească românește și își arată pe față ura față de români. Desigur, în zonele în care sunt majoritari și se simt puternici!!!

Mai mult decât atât, ungurii care erau de față la tot tărăboiul de la Kauflandul din Odorheiu Secuiesc i-au cerut românului ca, dacă a ajuns la ei, să facă bine și să vorbească ungurește, dacă vrea ceva. Cu alte cuvinte, în opinia lor, nu vânzătoarea (care, se pare, l-a și înjurat pe român, în maghiară) de la un magazin Kaufland din România ar trebui să vorbească în românește cu clienții, ci românii ar trebui să vorbească maghiara ca să fie serviți…

În acest context, apare și mai evidentă parșivitatea UDMR-iștilor și a vicleanului Laslo Tokes care strigă în toate zările despre cât de mult sunt discriminați ungurii în România. Adevărul este că unii dintre unguri se marginalizează singuri, din prostie și răutate, în mijlocul unui popor care este atât de tolerant încât a ales președinte un minoritar sas!

In imaginile de mai jos se poate observa cum un cetatean roman este pur si simplu ignorat cand doreste sa cumpere ceva din simplul motiv ca nu vorbeste limba maghiara.

Jignitor, nu-i asa? Speram sa primim cat mai repede un punct de vedere din partea celor de la Kaufland pe adresa: [email protected]

Recomandari