Asta e invenţia SECOLULUI! După ani de zile de muncă, au reuşit! În curând, se va lansa ŢIGARA FĂRĂ GUDRON

0 63

PESTE UN MILIARD de oameni aşteptau invenţia asta, iar cei de la Philip Morris sunt eroii. IQOS este noul produs cu nocivitate redusă pe care compania îl va introduce pe piaţă: este vorba despre un filtru unde se pot introduce circa 20 de miniţigări.

Pe înţelesul tuturor este vorba despre un dispozitiv hibrid între țigările electronice și cele tradiționale menit să reducă riscurile fumatului asupra sănătății.

DAR CE FACE CA ŢIGARA ASTA SĂ FIE ATÂT DE SPECIALĂ? Nu va mai exista combustie, deoarece ţigara nu se va aprinde, iar daunele asupra sănătăţii vor fi reduse. În paralel, se va consuma tabacul ca în ţigările tradiţionale.

După ani de cercetări în centrul Philip Morris din Neuchâtel (Elveţia), unde lucrează la acest proiect 400 de cercetători (biologi, medici, fizicieni şi matematicieni) noul produs este gata de lansare.

FUMATUL ÎN SPAŢIILE PUBLICE NU MAI E O PROBLEMĂ! Este foarte important de menţionat că dispozitivul se aseamănă țigărilor electronice și poate fi folosit fără probleme în spațiile în care este interzis fumatul, aşa că cei aproape cinci milioane de fumători din România pot răsufla liniştiţi.

loading…

MILIOANE DE OAMENI SALVAŢI! Cercetările recente sunt înfricoşătoare: două treimi dintre fumători mor din cauza acestui obicei, iar fumatul le scurtează viaţa, în medie, cu zece ani.

Cel mai recent studiu în domeniu, realizat în Australia şi publicat în jurnalul BMC Medicine, a inclus cca. 200.000 de persoane şi a arătat că fumătorii prezintă un risc de deces de trei ori mai mare comparativ cu cei care nu au fumat niciodată. Evident, gudronul este una dintre cele mai periculoase substanţe, însă noua invenţie ar putea salva milioane de vieţi!

Sursa: a1.ro
Recomandari