Asistentă medicală,hărțuită și umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital cu bolnavi de COVID-19

O asistentă medicală din orașul Galați a fost hărțuită și umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital care primește bolnavi de COVID-19. Femeia a povestit pe Facebook că a fost dată afară din magazinul blocului și că ușa de la intrarea în apartament i-a fost stropită cu clor.

Mihaela Moga Pal are 44 de ani și lucrează la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați. Ea spune că de la izbucnirea epidemiei de COVID-19 viața i s-a schimbat, nu din cauza virusului, ci a vecinilor din blocul în care locuiește de 20 de ani. Ea a povestit pe Facebook ce a pățit în ultimele zile, iar postarea de pe rețeaua de socializare este însoțită de mesajul „Eu nu pot sta acasă”.

„Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase Galați. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.!!!! Ce să înțeleg…. E discriminare????”, a scris Mihaela Moga Pal pe Facebook.

Postarea asistentei este însoțită de sute de comentarii. Cei mai mulți oameni o încurajează și îi recomandă să facă plângere la Poliție.

„Ar fi frumos ca atunci când ajungi acasă să te aștepte cu flori. Că nu ești una din acele persoane care și-a dat demisia. Meriți tot respectul”, a scris un gălățean pe Facebook, în timp ce altul o sfătuiește să se adreseze Poliției.

„Nu vă cunosc dar îmi pare atât de rău că sunteți pusă în situația asta.. îmi este rușine pentru rușinea vecinilor dumneavoastră.. sper să aveți tăria să îi ignorați, să depuneți plângere și să rămâneți sănătoasă!”

Cei care comenteaază se declară revoltați mai ales că vecinii ar putea avea nevoie de servicii medicale la Spitalul de Boli Infecțioase.

„Să le fie rușine! Ar trebui să vă facă statuie, să vă lase flori la ușă! Când vor ajunge la spitalul unde lucrați să îi tratați cu clor!”

https://www.facebook.com/mihaela.m.pal/posts/3839224036118416
Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More