Asistenta care a suferit un accident vascular în timpul gărzii a murit. Directorul spitalului unde lucra, nervos că a fost deranjat duminică pentru așa ceva

0 46

Asistenta medicală de la Spitalul Zimnicea care se afla în stare gravă, internată la Institutul de Neurologie şi Boli Neurovasculare din Bucureşti, după ce a suferit un accident vascular la locul de muncă, a murit.

Carmen Vătafu a făcut stop cardiac, potrivit unor surse medicale.

Contactată de corespondentul MEDIAFAX, directorul Spitalului Zimnicea, Geanina Come, a refuzat să comenteze situaţia, spunând că pentru o zi de duminică e o oră târzie să discute aşa ceva.

Colegii femeii, însă, au scris pe Facebook despre pierderea suferită.

Marinela Tănase, o colegă a asistentei, a scris: “Carmen, colega noastra zâmbitoare şi plină de viaţă, a plecat într-o lume mai dreaptă! Dumnezeu sa te odihnească, fată dragă!”.

Asistenta Carmen Vătafu a suferit un anevrism cerebral din cauza epuizării și a stresului și a ajuns în comă. Femeia în vârstă de 43 de ani lucra pe Secţia de Medicină Internă a Spitalului Orăşenesc Zimnicea a intrat în comă, în timp ce se afla la muncă, marţi dimineaţă, spre finalul gărzii de noapte

Potrivit unor surse din spital, aceasta şi o altă infirmieră aveau grijă de aproximativ 50 de bolnavi.

Recomandari