Asa se impart FUNCTIILE la varf. Shhaideh a fost numita intr-o functie pentru care va incasa peste 20.000 de euro pe an fara sa faca nimic

0 24

OMV Petrom S.A. anunta numirea lui Sevil Shhaideh ca membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, precum si ca membru al Comitetului de Audit si membru al Comitetului Prezidential si de Nominalizare ale OMV Petrom, ca urmare a renuntarii lui Mihai Busuioc la mandatul in functiile mai sus mentionate.

“Sevil Shhaideh a fost numita membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere, membru al Comitetului de Audit si membru al Comitetului Prezidential si de Nominalizare ale OMV Petrom, incepand cu data aprobarii numirii sale de catre Consiliul de Supraveghere, respectiv 26 octombrie 2017, si pana la urmatoarea Adunare Generala a Actionarilor”, se arata intr-un comunicat al companiei petroliere, citat de economica.net.

Nominalizarea lui Shaiddeh vine din partea statului, care mai detine 20% din capitalul companiei petroliere. Shhaideh este o apropiata a liderului PSD Liviu Dragnea, care a propus-o chiar pentru postul de premier, dar nominalizarea a fost refuzata. Ulterior, a fost ministru al Dezvoltarii, post din care a demisionat luna aceasta.

De la Petrom, Shaiddeh va incasa o remuneratie neta de 20.000 de euro pe an, ca membru al Consiliului de Supraveghere, o remuneratie neta, per sedinta, de 4.000 euro ca membru al Comitetului de Audit si o remuneratie bruta per sedinta, corespunzand unei remuneratii nete de 2.000 euro ca membru al Comitetului Prezidential si de Nominalizare.

Mihai Busuioc a fost sef al Secretariatului General al Guvernului si este acum presedinte al Curtii de Conturi.

Iata descrierea companiei petroliere despre noul membru al Consiliului de Supraveghere:

„Sevil Shhaideh este licentiata a Facultatii de Planificare Economica si Cibernetica din cadrul Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti si a obtinut o diploma de master in Managementul Poiectelor de Afaceri la Universitatea Ovidius din Constanta.

De asemenea, este specializata in diverse domenii, precum manager de proiect, expert in administratie publica si auditor in managementul calitatii si audit financiar. Sevil Shhaideh are o experienta de 20 ani in calitate de functionar la nivelul administratiei publice locale. Incepand cu anul 2012 a detinut mai multe functii in cadrul Guvernului Romaniei, precum secretar de stat si ministru in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si de viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, avand ca principale responsabilitati dezvoltarea regionala, managementul proiectelor europene si al activitatilor din administratia publica”.

Recomandari