Aruncat ca o masea stricata. Toader NU mai are sustinerea lui Tariceanu la Ministerul Justitiei

0 81

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anunta, marti, la Digi24, ca Tudorel Toader nu mai beneficiaza de sprijinul formatiunii sale pentru functia de ministru al Justitiei. Tariceanu spune ca decizia in ceea ce priveste Ministerul Justitiei e in intregime la latitudinea lui Liviu Dragnea.

Pozitia lui Tariceanu reprezinta o intorsatura cu 180 de grade fata de ce sustinea in urma cu doar o saptamana, cand avea numai cuvinte de lauda la adresa lui Toader. Calin Popescu Tariceanu a declarat in repetate randuri ca il sustine si il apreciaza pe Tudorel Toader, il considera unul dintre cei mai buni ministri de justitie si nu vede de ce ar trebui remaniat, pentru ca nu exista motive.

Liviu Dragnea a tinut sa mentioneze in mai multe randuri ca Tudorel Toader se afla in guvern pe locurile social-democratilor.

La sfarsitul saptamanii trecute, presedintele Iohannis a solicitat demisia lui Tudorel Toader, dupa ce Comisia de la Venetia a emis un raport foarte critic in legatura cu modificarile aduse codurilor penale.

Recomandari