Arnold Schwarzenegger: Trump a părut ”un molâu fără coloană vertebrală” la conferinţa de presă cu Putin

0 47

Fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger (republican) l-a atacat dur luni pe preşedintele american Donald Trump, spunând că liderul de la Casa Albă s-a purtat ca un sclav care i-a făcut vânt cu evantaiul preşedintelui rus Vladimir Putin la conferinţa lor de presă, ”jenantă”, ce a avut loc în aceeaşi zi, la Helsinki, relatează The Hill.

”Ai stat acolo ca un biet molâu fără coloană vertebrală, ca un biet sclav care făcea vânt cu evantaiul”, a declarat Schwarzenegger într-un videoclip postat pe Twitter, adresându-se direct lui Trump. ”Mă întrebam când aveai de gând să-i ceri un autograf sau să faci cu el un selfie, sau ceva de felul ăsta”, a adăugat el.

În înregistrarea sa video de 45 de secunde, Schwarzenegger îl acuză pe Trump că a atacat comunitatea serviciilor de informaţii şi Departamentul de Justiţie pentru că a refuzat să denunţe amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016.

”Eşti preşedintele Statelor Unite. N-ar fi trebuit să faci aceasta. Ce-i cu tine?”, a mai spus Schwarzenegger, cunoscut şi pentru rolurile sale în filme precum Terminator.

Schwarzenegger, care s-a născut în Austria, a întrebat apoi ce s-a întâmplat cu ”cuvintele puternice” rostite în timpul Războiului Rece de către fostul preşedinte american Ronald Reagan.

”Ce s-a întâmplat cu cuvintele puternice şi cu fermitatea lui Ronald Reagan când s-a aflat lângă Zidul Berlinului şi a spus ‘Domnule Gorbaciov, dărâmaţi acest zid’? Ce s-a întâmplat cu toate acestea?”, a întrebat Schwarzenegger înainte de a încheia videoclipul cu un oftat adânc. AGERPRES

Recomandari